Bankoverschrijving

Vooruitbetalen met een bankoverschrijving

Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, ontvangt u van ons een e-mail met een factuur.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen.
Op welk rekeningnummer kan ik mijn bestelling via bankoverschrijving betalen?
Wanneer u kiest voor betaling via bankoverschrijving, kan u op het volgende rekeningnummer uw betaling doen:

  • IBAN: NL 52RBRB 0851 6863 54
  • BIC: RBRBNL21

Let op, vermeld bij uw betaling altijd het ordernummer!

Wat is een IBAN-code?

IBAN staat voor “International Bank Account Number” en wordt gebruikt om internationale transacties tussen rekeningen en banken in verschillende landen vlotter te laten verlopen. Een IBAN nummer bestaat uit maximaal 34 tekens (alfanumeriek) en bestaat uit 3 delen. De eerste 2 letters betreffen de landcode, de volgende 2 cijfers vormen een controlegetal en de overige cijfers vormen het (al dan niet aangevulde) nationale rekeningnummer.

Wat is een BIC-code?

BIC staat voor “Bank Identifier Code”. Deze code gebruikt men om banken te identificeren bij internationale betalingen. Een andere oudere benaming voor de BIC-code is het “SWIFT-adres”. Een BIC-code bevat 8 of 11 tekens (alfanumeriek) en bestaat uit 4 delen.
Wanneer moet ik betalen als ik voor bankoverschrijving kies?

U kunt het beste zo snel mogelijk betalen, aangezien wij uw bestelling pas verwerken wanneer de betaling ontvangen is. Indien u uw bestelling zo snel mogelijk wenst te ontvangen, kunt u beter gebruik maken van een online betaling.

Als u kiest voor een bankoverschrijving, heeft u 2 weken de tijd om te betalen. Bij het finaliseren van de bestelling wordt er een e-mail met de factuur naar uw opgegeven e-mailadres verstuurd. Daarin staan alle gegevens die u nodig heeft voor de bankoverschrijving zoals:

  • Het nummer van uw bestelling of factuurnummer dat u moet opgeven in de omschrijving.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
Stuur een bericht