Clearview shutters.

Heb je al eens nagedacht over onze clearview shutters? Voor een modern interieur zijn deze lamellen de beste oplossing. Omdat de shutters onzichtbaar met elkaar verbonden zijn, krijgt het raam een strakke en moderne uitstraling. De experts van Shuttersdiscount.nl plaatsen graag clearview shutters als raamdecoratie in uw woning, tuin of kantoor. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. In dit artikel

De bediening van clearview shutters

Onze premium shutters kunnen op meerdere manieren geplaatst worden. Zo heb je de keuze uit shutters met een tilt rod bediening of de clearview shutters. Tilt rod is een andere benaming voor bedieningsstokje. Deze is aan de voorzijde zichtbaar. Bij clearview shutters zijn de lamellen aan de achterzijde met elkaar verbonden. Wanneer je één houten lamel kantelt, kantelen alle lamellen in het luik. Hier heb je dus geen bedieningsstokje die je gebruikt om zelf te bepalen hoeveel lichtinval je in de ruimte wilt toelaten. Clearview shutters creeëren een strakke en moderne uitstraling met volledige doorkijk. Bij Shuttersdiscount is de bedieningswijze toepasbaar op alle shutters die wij plaatsen.

Lamellen met verborgen clearview

De bediening van onze lamellen kunnen we volledig verbergen indien gewenst. Wij zorgen ervoor dat de lamellen in het frame op onzichtbare wijze verbonden zijn met elkaar. Zo zien de shutters er strak en modern uit. Dit geldt voor zowel de voor- als achterkant. Hiermee zijn de clearview shutters ook ideaal wanneer je shutters als roomdivider wilt gebruiken.

Ontdek onze kwaliteit en service

Bij Shuttersdiscount.nl ontzorgen wij onze klanten. Dit doen wij door het gehele project uit te voeren. Wij komen graag bij je langs voor het inmeten van de correcte maten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat onze maatwerk shutters passen in jouw interieur en leveren we altijd de juiste nazorg. Onze specialisten helpen je hier graag bij! Wil je meer informatie ontvangen over onze clearview shutters? Neem direct contact met ons op. Bel ons op  073-8500471 of stuur een mail naar info@shuttersdiscount.nl. Wij staan voor je klaar.

Shutters met een clearview bediening

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
  • Leon van Dijk
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Super blij met onze shutters, wat een verschil met onze gordijnen! Wat een ruimte en licht. Hadden we jaren eerder moeten doen! Dankjewel ook voor de snelle levering en de vakkundige montage. Groetjes Nienke
  • Nienke Zimmerman
Stuur een bericht