De kracht van Black Walnut Shutters.

Maak kennis met de krachtige, energieke en elegante Black Walnut Shutters. Met zijn gedurfde kleur en bouw van premium lindehout is deze prachtige shutter in ieder opzicht een lust voor het oog. Met diverse opties en mogelijkheden kunnen de Black Walnut Shutters worden aangepast aan jouw huis, inrichting en smaak. De Black Walnut Shutters van Shuttersdiscount.nl zijn hand gebeitste shutters en hebben een zichtbare houtnerfstructuur. Dit maakt de shutter extra speciaal en geeft de shutter een natuurlijke uitstraling. Deze authentieke shutters zijn leverbaar in onder andere zwarte, bruine en grijze nuances.

Welke details je ook kiest, één ding blijft hetzelfde: de hoogst mogelijke kwaliteit van dit product. Wij zorgen ervoor dat al onze producten volgens de hoogste standaard worden vervaardigd. Wij zijn er trots op dat we onze klanten niets anders leveren dan de beste kwaliteitsproducten tegen uitstekende prijzen. Daarbij garanderen we 100% pasgarantie, dit houdt simpelweg in dat de producten die je bij ons koopt te allen tijde passen in je huis!

De mooie Black Walnut Shutter

Black Walnut is een van de mooiste soorten shutters en oogt prachtig in letterlijk ieder huis. De Black Walnut Shutters zijn gekleurd in een diepzwarte tint, met een rijke donkere koffiekleur met bruine en zwarte ondertonen. De shutters zorgen voor een warme en unieke uitstraling van de ramen in je huis. De intens glanzende afwerking van deze shutters onthult levendige tinten en een opvallend natuurlijk patroon. Deze perfectionistische afwerking laat de unieke en mooie structuur perfect tot zijn recht komen. De shutters lijken zelfs te glinsteren als ze het daglicht opvangen.

Geschikt voor iedere inrichting

Een relatief lichte en ruime woon- of eetkamer is perfect voor deze donkere, diepe walnootkleur en kan een vleugje luxe toevoegen aan elke inrichting. Het familiebedrijf Shuttersdiscount.nl brengt 20 jaren aan ervaring mee en richt zich enkel en alleen op shutters. Met onze volledige focus op shutters zijn wij uniek in de branche en onderscheiden we ons van de rest.

De kracht van donkere, zwarte shutters

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

ShuttersDiscount bedankt voor het leveren van jullie waanzinnige mooie kwaliteits shutters. Nu nog even wachten op de shutters voor de keukenramen en dan is alles af! Jullie monteur is echt een vakman en daar mogen jullie trots op zijn!
  • Michel Thomas
  • @titiashome
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Stuur een bericht