Decoratie is niet het enige doel van shutters

Wat zijn nou shutters eigenlijk? Op het moment dat de shutters geplaatst zijn is er een verandering zichtbaar. Shutters geven een huis een elegante stijl, het hout geeft een huis ‘meer warmte’ en er kunnen verschillende lichtinvallen worden gecreëerd. Shutters verbeteren de uitstraling van uw woning meteen doordat het van buitenaf een luxer en stijlvollere uitstraling geeft, en u van binnen kunt genieten van voldoende privacy zonder het gemis van daglicht.

Besparen met Shutters

Shutters zijn vroeger eigenlijk ontworpen met als primaire functie om zon of kou buiten te houden. Zoals te zien in de voorbeeld-infgraphic die u hiernaast ziet worden in Amerika de houten shutters voor de buitenkant van de woning nog gepromoot. Ook wij kunnen hier wat van leren, want de voordelen die de houten shutters met buitenbevestiging bieden gelden natuurlijk ook gedeeltelijk voor de binnen shutters.

Gelukkig hebben we in Nederland nauwelijks te maken met tyfoons, maar shutters in Nederland bieden u wel het extra stukje isolatie aan. In de zomer houdt u de hitte er mee buiten, en in de winter stookt u een stuk minder door de warmte binnen te houden. Hiernaast zorgen shutters ook nog eens voor een geluidsdemping.

Maak met shutters uw huis milieubewuster, en dus energiezuiniger!

Voorbeelden zien? U kunt op onze site onder het kopje ‘projecten’ verschillende voorbeelden zien van shutters die wij geplaatst hebben, ook op ons Facebook en Twitter account zijn mooie foto’s te bewonderen, die bovendien regelmatig worden aangevuld door nieuwe. Daarnaast ziet u op de homepage van onze website in de grote foto-slider een impressie voorbij komen van diverse huizen waar wij in het verleden hebben mogen werken. Klanten die de toevoeging die de shutters in hun huis hebben gemaakt graag willen laten zien!

Bron infographic; Decorativeshutters.com

Door: Roger Salfischberger

Shutters, een decoratief middel?

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
Toppers zijn het bij ShuttersDiscount! Super vriendelijke mensen. Doen wat zij beloven. Top kwaliteit voor een redelijke prijs. Perfecte levering en montage! Bedankt Roger, Wendy en Arno
  • Merel De Klerk
Stuur een bericht