Decoratie is niet het enige doel van shutters

Maak met shutters uw huis milieubewuster, en dus energiezuiniger!

Wat zijn shutters nou eigenlijk?

Op het moment dat de shutters geplaatst zijn is er een verandering zichtbaar. Shutters geven een huis een elegante stijl, het hout geeft een huis ‘meer warmte’ en er kunnen verschillende lichtinvallen worden gecreëerd.

Shutters verbeteren de uitstraling van uw woning meteen doordat het van buitenaf een luxer en stijlvollere uitstraling geeft, en u van binnen kunt genieten van voldoende privacy zonder het gemis van daglicht.

Besparen met Shutters

Shutters zijn vroeger eigenlijk ontworpen met als primaire functie om zon of kou buiten te houden.

Zoals te zien in de voorbeeld-infgraphic die u hiernaast ziet worden in Amerika de houten shutters voor de buitenkant van de woning nog gepromoot. Ook wij kunnen hier wat van leren, want de voordelen die de houten shutters met buitenbevestiging bieden gelden natuurlijk ook gedeeltelijk voor de binnen-shutters.

Gelukkig hebben we in Nederland nauwelijks te maken met tyfoons, maar shutters in Nederland bieden u wel het extra stukje isolatie aan. In de zomer houdt u de hitte er mee buiten, en in de winter stookt u een stuk minder door de warmte binnen te houden. Hiernaast zorgen shutters ook nog eens voor een geluidsdemping.

Voorbeelden zien?

U kunt op onze site onder het kopje ‘projecten’ verschillende voorbeelden zien van shutters die wij geplaatst hebben, ook op ons Facebook en Twitter account zijn mooie foto’s te bewonderen, die bovendien regelmatig worden aangevuld door nieuwe. Daarnaast ziet u op de homepage van onze website in de grote foto-slider een impressie voorbij komen van diverse huizen waar wij in het verleden hebben mogen werken. Klanten die de toevoeging die de shutters in hun huis hebben gemaakt graag willen laten zien!

Bron infographic; Decorativeshutters.com

Door: Roger Salfischberger

  • Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Altijd de beste All-Inclusive-Deals. Kwaliteit gegarandeerd, onze shutters zijn gebruiksvriendelijk, onderhoud is gemakkelijk.