Disclaimer

Salfischberger Interiors handelend onder de naam Shuttersdiscount.nl stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar internetsite. Hoewel de informatie op deze site zo accuraat en juist mogelijk wordt weergegeven en nauwkeurig wordt bijgehouden. Is de weergegeven informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website waaronder de teksten, de vermelde shutters verkoop prijzen, de shutters m2 berekening mogelijkheid, de sfeer/inspiratie foto`s kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Alle informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, foto`s/afbeeldingen mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen toestemming van Salfischberger Interiors.

Privacy

Salfischberger Interiors respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens worden in overeenstemming met de wettelijke en geldende richtlijnen verwerkt. Salfischberger interiors stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.

Foto’s

Alle foto`s op de website, facebook en twitter zijn het eigendom van Salfischberger Interiors en behoren tot onze collectie.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Goedemiddag, de shutters zijn top! ? De monteur die kwam ophangen een super gozer! 100% tevreden! Groetjes Jan & Iryna
  • Jan & Iryna
Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
  • Leon van Dijk
Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
Stuur een bericht