Garantie

12 maanden zorgeloze zekerheid!
Wij geven u maar liefst 12 maanden garantie op fabricage- of montagefouten en lak verkleuringen.

Echter, hout is een natuurproduct dat werkt. Wij garanderen dat onderdelen niet meer dan 8 mm zullen afwijken. Als onder normale omstandigheden, zoals vocht en temperatuur zijn ingewerkt en de afwijking blijkt permanent te zijn, zullen wij de onderdelen gratis voor u vervangen. Deze garantie geldt uiteraard niet voor badkamers en andere natte ruimtes met bijzonders extreme omstandigheden (zwembaden, sauna´s etc.)

Alle garantie gevallen worden uitgevoerd onder het zogeheten “Carry in” systeem. Dit houdt in dat alle mankementen die eventueel voorkomen door ons bij de fabriek getoetst worden of deze binnen de garantie voorwaarden vallen. Als een mankement onder de garantie valt zullen wij er zorg voor dragen dat dit z.s.m. zal worden verholpen. ShuttersDiscount® garandeert zijn producten tegen fabrieksfouten voor een periode van 12 maanden vanaf de dag van aankoop, zolang de producten geïnstalleerd zijn volgens de toepasselijke richtlijnen als vermeld in deze handleiding.

Indien aan het product een fabricage fout wordt geconstateerd, behoudt ShuttersDiscount® zich het recht om producten te vervangen, repareren of crediteren. Indien mogelijk, zal het product bij vervanging volgens de originele aankoop geschieden. ShuttersDiscount® zal slechts crediteren indien vervanging naar onze mening onpraktisch blijkt. Hout is een natuurlijk product. Een natuurlijke kromming van 8 millimeter per M² of minder en een maatafwijking van 4 millimeter of minder, zal niet als fabricage fout behandeld worden. Indien het product krom trekt behoud ShuttersDiscount® zich het recht om deze klacht tot een maximale periode van 12 maanden vanaf de dag van de originele aankoop uit te stellen.

Tijdens deze periode zal het product in originele staat geïnstalleerd moeten blijven, om conditionering van de vochtigheidsgraad en temperatuur toe te staan. Indien na deze periode het product zich niet hersteld heeft tot een kromming van 6 mm of minder, zal ShuttersDiscount® het product vervangen.

RAL – en andere kleuren

Iedere verffabrikant maakt zijn eigen (fabrieks) kleuren. Om deze reden zijn er tientallen kleurenwaaiers in omloop om opdrachtgever of architect behagen.

Om binnen Europa enigszins uniformiteit in kleuren te krijgen en eenduidig en economisch te kunnen werken, zijn in het verleden de zgn. RAL – kleuren ingevoerd. Deze kleuren zijn universeel toepasbaar en onderling kan men overal deze kleuren vastleggen c.q. toepassen.
Onderling kunnen echter ook RAL – kleuren enigszins afwijken. Zo zijn de kleurpigmenten die men gebruikt bv. in Frankrijk en Duitsland anders van samenstelling dan in Nederland, zodat bij de dezelfde afgesproken RAL – kleuren kleine kleurverschillen optreden. Ook het feit dat voor de fabricage van kleurwaaiers drukinkt wordt gebruikt betekent dat deze kleurpigmenten afwijken t.o.v. de RAL – kleuren.

Daarnaast kan een kleurverschil optreden afhankelijk van de ondergrond en het geschilderde materiaal. Het bij shutters gebruikte lindenhout heeft een sterk beige kleur met een groot aandeel van geel en dit kan wederom een invloed hebben op het eind resultaat.

 

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
  • Ellen & Emiel
Super blij met onze shutters, wat een verschil met onze gordijnen! Wat een ruimte en licht. Hadden we jaren eerder moeten doen! Dankjewel ook voor de snelle levering en de vakkundige montage. Groetjes Nienke
  • Nienke Zimmerman
Voor de 2e keer shutters laten plaatsen bij rogier, ook deze keer weer top werk.
Beter dan dit word het niet, echt vakwerk!
  • Denny Ark
Stuur een bericht