Houten Jaloezieën of Shutters op Maat?

Houten Jaloezieën op maat zijn een vorm van zonwering. Deze soort beschutting bestaat uit horizontale of verticale lamellen die in verschillende breedtes te verkrijgen zijn, van aluminium, kunststof of hout. Deze worden aan de binnenkant van een kozijn opgehangen. Via een bedieningsketting of koord kunnen deze lamellen vanuit één punt bediend worden om de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt te regelen. De trendy variant hiervan is tegenwoordig een shutter.

Dit is hetgeen waar u bij Shuttersdiscount.nl voor terecht kunt, want in plaats van houten jaloezieën op maat bieden wij u voor een gelijke prijs ( of zelfs minder ) houten shutters op maat aan!

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
Goedemiddag, de shutters zijn top! ? De monteur die kwam ophangen een super gozer! 100% tevreden! Groetjes Jan & Iryna
  • Jan & Iryna
Stuur een bericht