Houten Jaloezieën of Shutters op Maat?

Houten Jaloezieën op maat zijn een vorm van zonwering. Deze soort beschutting bestaat uit horizontale of verticale lamellen die in verschillende breedtes te verkrijgen zijn, van aluminium, kunststof of hout. Deze worden aan de binnenkant van een kozijn opgehangen. Via een bedieningsketting of koord kunnen deze lamellen vanuit één punt bediend worden om de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt te regelen. De trendy variant hiervan is tegenwoordig een shutter.

Dit is hetgeen waar u bij Shuttersdiscount.nl voor terecht kunt, want in plaats van houten jaloezieën op maat bieden wij u voor een gelijke prijs ( of zelfs minder ) houten shutters op maat aan!

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
Top service, goed advies vooraf en goede kwaliteit en montage! Zeer blij met mijn shutters!
  • Hélène van der Zandt
ShuttersDiscount bedankt voor het leveren van jullie waanzinnige mooie kwaliteits shutters. Nu nog even wachten op de shutters voor de keukenramen en dan is alles af! Jullie monteur is echt een vakman en daar mogen jullie trots op zijn!
  • Michel Thomas
Stuur een bericht