Wat zijn shutters?

Shutters zijn luiken met verstelbare lamellen die worden toegepast als zonwering of als decoratieve raambekleding. Met onze shutters kunt u op eenvoudige wijze spelen met de licht inval, en de inkijk van buitenaf worden tegengegaan. Daarnaast zijn shutters ook een uitermate functioneel product in de winter wordt de kou tegen gehouden en in de zomer houden shutters de warmte buiten.

Kom in contact

Persoonlijk advies, wij bellen u graag terug. Laat uw gegevens achter en wij proberen binnen 24 uur, op werkdagen, terug te bellen.

Ja graag, bel mij terug  Materiaal soort

  Onze shutters worden vervaardigd uit lindehout en uit Paulownia hout. Het lindehout is een zeer geschikt hardhoutsoort en licht van gewicht. Paulownia hout is ook licht van gewicht, maar heeft daarnaast een mooie zichtbare houtnerf structuur. Wij gebruiken dit vooral bij gebeitste shutters zoals bijvoorbeeld onze Black Walnut shutters deze zijn erg populair. Paulownia hout komt goed tot zijn recht in een landelijk interieur. Voor vochtige ruimtes; zoals bijvoorbeeld een badkamer, of een inpandig zwembad of zelfs voor buiten keukens etc, passen wij onze waterproof shutters toe. Deze waterproof shutters zijn vervaardigd uit kunststof en voorzien van een aluminium kern.

  Shutters monteren met latten of rails

  Onze shutters worden standaard met montagelatten (frames) in het kozijn gemonteerd. Er zijn hierin verschillende mogelijkheden, alles is maat werk en iedere situatie vereist een andere aanpak. Voor bredere ramen (breder dan 2400mm) zijn shutters aan een boven railsysteem noodzakelijk i.v.m. het gewicht en doorzakken van de shutters te voorkomen.

  Hier zijn wij trots op

  • Shutters altijd op maat gemaakt.
  • Altijd één vast aanspreek punt.
  • Gegarandeerde shutters pas garantie.
  • Inclusief professioneel inmeten.
  • Inclusief verzorging van technische CAD-tekeningen.
  • Inclusief vakkundige shutters montage.

  Veel gestelde vragen

  • Circa 12 t/m 14 weken, afwijkende kleuren 14 t/m 16 weken. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over onze levertijden.

  • Wij leveren onze shutters in verschillende standaardkleuren wit, populair in Nederland zijn Ral 9010,Ral 9016 en Ral 9001, daarnaast hebben wij ook en chique kleuren pallet aan pastel tinten, tevens is er de mogelijkheid te kiezen voor natuurlijk beits kleuren. Optioneel tegen een meerprijs is een special wens kleur mogelijk.

  • Wij leveren onze maatwerk shutters in verschillende breedte, te weten: 47mm, 63mm, 89mm, 114mm.

  • De shutters worden standaard met opdekscharnieren geleverd. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook optioneel in color matching.

  • De shutters worden standaard geleverd met een tilterstok (bedieningslat) in het midden, optioneel kunnen wij onze shutters leveren in cleariew (blinde lamelbediening) dit geeft meer rust en past goed in een modern interieur.

  • het gebruikte hout is gecertificeerd FCS hout en geen onnodige boskap. Het is een plantage houtsoort.

  Klant ervaringen

  Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

  Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
  Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
  Toppers zijn het bij ShuttersDiscount! Super vriendelijke mensen. Doen wat zij beloven. Top kwaliteit voor een redelijke prijs. Perfecte levering en montage! Bedankt Roger, Wendy en Arno
  • Merel De Klerk
  Stuur een bericht