Ontdek de betere shutter, ontdek shuttersdiscount.nl

Onze shutter specialisten kunnen u uitgebreid adviseren als het over de betere maatwerk shutter gaat. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren zonder tussenhandel zijn onze  shutter prijzen de goedkoopste in Nederland. Ontdek de betere shutter, ontdek de kracht van Shuttersdiscount.nl!

Deskundig advies:  Op basis van uw persoonlijke wensen creëren wij de betere shutters op maat.
Creatief ontwerp:  
In  Cad-Design gemaakte tekeningen speciaal voor uw ramen uitgewerkt, zodat u vooraf zicht heeft op het eindresultaat.
Vakkundige installatie:
Als specialist werken wij uitsluitend met een vakkundige montagedienst, zodat wij u perfecte montage kunnen garanderen. Daarnaast verzorgen wij ook bouwkundige aanpassingen en tegelwerk.
Een aanspreekpunt:
Dat werkt niet alleen snel, maar ook nog eens erg prettig.
Service en garantie: Wij onderstrepen de kwaliteit van onze dienstverlening en shutters met een goede service en garantie.

Ziet u ook door de bomen het bos niet meer bij het zoeken naar een goede shutter aanbieder? Raakt u verstrikt in de vele aanbieders met zogenaamde prijsaanbiedingen?

Alleen Shuttersdiscount.nl werkt speciaal voor u met overzichtelijke All-Inclusive-Deals! Dus geen verborgen kosten, geen gedoe met zelfmontage. Wij zijn van mening dat u onze kwaliteit maatwerk shutters niet zelf moet willen monteren; alleen professioneel inmeten en montage uitgevoerd door onze specialisten garandeert het beste en mooiste resultaat voor jarenlang shutters plezier.

De keuze is eenvoudig; 3 shutters deal pakketten waarbij elk pakket met zorg is samengesteld maar altijd inclusief inmeten en montage. Kijk voor de laatste trends en noviteiten, vele sfeerfotos, diverse shutterideeën en nuttige technische informatie rustig verder op onze site, ook bellen of e-mailen kan natuurlijk.

We maken graag tijd voor u vrij!

Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend bij u aan huis, waar naast een uitgebreide shutter presentatie gelijk kan worden ingemeten, u ontvangt meteen een prijsopgave van de gemeten ramen.

Shuttersdiscount.nl             its easier,  its Better, its more Value

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

  • @titiashome
Goedemiddag, de shutters zijn top! ? De monteur die kwam ophangen een super gozer! 100% tevreden! Groetjes Jan & Iryna
  • Jan & Iryna
Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
Stuur een bericht