Ook u kunt komende winter geld besparen!

De zomer van 2012 is ten einde, de dagen worden korter. We verruilen de tuin voor de woonkamer. Het najaar is dan ook de tijd om je interieur weer helemaal naar je zin te maken. Bij Shuttersdiscount zijn we er helemaal klaar voor om elk interieur met onze shutters de juiste sfeer te geven!

Haal dit najaar warmte en sfeer in huis met onze shutters en geniet van de vele voordelen van onze volledig op maat gemaakte shutters. Wist u dat u met shutters aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening? Dat shutters tocht en warmteverlies voorkomen en geluidsoverlast verminderen? Bovendien draagt u met onze shutters direct bij aan een beter milieu, en heeft u een enorme blikvanger in uw interieur. Onze shutters worden vervaardigd uit het beste lindenhout (basswood) maar zijn uitsluitend afkomstig van speciale hout plantages, dus geen onnodige Bos-kap.

Wist u dat u de shutters ook mee kunt financieren met uw Hypotheek, onze shutters zijn op en top maatwerk speciaal voor u ramen gemaakt en ook zodoende vastgenageld aan uw huis. Raadpleeg uw bank voor de verscheidene regelingen. Shuttersdiscount is bedreven in de verkoop en montage van duurzame shutters van premium kwaliteit, onze prijzen zijn scherp, montage en verwerking uitsluitend door eigen personeel. Bij ons geen nep acties of speciale verkoopdagen. Vergelijk je rijk! en bezoek shuttersdiscount.nl

Shuttersdiscount.nl,  Its easier, its better, its more Value!

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
ShuttersDiscount bedankt voor het leveren van jullie waanzinnige mooie kwaliteits shutters. Nu nog even wachten op de shutters voor de keukenramen en dan is alles af! Jullie monteur is echt een vakman en daar mogen jullie trots op zijn!
  • Michel Thomas
Wij zijn happy met de nieuwe shutters. Larry, Niek en Roger nogmaals super bedankt!
  • Silvia Gerth
Stuur een bericht