Ook u kunt komende winter geld besparen!

De zomer van 2012 is ten einde, de dagen worden korter. We verruilen de tuin voor de woonkamer. Het najaar is dan ook de tijd om je interieur weer helemaal naar je zin te maken. Bij Shuttersdiscount zijn we er helemaal klaar voor om elk interieur met onze shutters de juiste sfeer te geven!

Haal dit najaar warmte en sfeer in huis met onze shutters en geniet van de vele voordelen van onze volledig op maat gemaakte shutters. Wist u dat u met shutters aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening? Dat shutters tocht en warmteverlies voorkomen en geluidsoverlast verminderen? Bovendien draagt u met onze shutters direct bij aan een beter milieu, en heeft u een enorme blikvanger in uw interieur. Onze shutters worden vervaardigd uit het beste lindenhout (basswood) maar zijn uitsluitend afkomstig van speciale hout plantages, dus geen onnodige Bos-kap.

Wist u dat u de shutters ook mee kunt financieren met uw Hypotheek, onze shutters zijn op en top maatwerk speciaal voor u ramen gemaakt en ook zodoende vastgenageld aan uw huis. Raadpleeg uw bank voor de verscheidene regelingen. Shuttersdiscount is bedreven in de verkoop en montage van duurzame shutters van premium kwaliteit, onze prijzen zijn scherp, montage en verwerking uitsluitend door eigen personeel. Bij ons geen nep acties of speciale verkoopdagen. Vergelijk je rijk! en bezoek shuttersdiscount.nl

Shuttersdiscount.nl,  Its easier, its better, its more Value!

  • Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Altijd de beste All-Inclusive-Deals. Kwaliteit gegarandeerd, onze shutters zijn gebruiksvriendelijk, onderhoud is gemakkelijk.