• Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Over ons

Wij zijn een jonge energieke organisatie actief op het gebied van woninginrichting, advies & design. Door onze ruime expertise, technische kennis m.b.t. onze maatwerk shutters en mede door het feit dat wij alles in eigenbeheer hebben, ontzorgen wij onze klanten en koopt u bij shuttersdiscount.nl vertrouwd en met gegarandeerde pas garantie. Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen met gevoel voor interieurstyling en design. Als u kiest voor shuttersdiscount.nl dan kiest u voor een betrouwbare leverancier ( CBW-lid ) en met een ouderwetse Oer-Hollandse prijs-stelling. Uiteraard altijd met meer dan uitstekende service.

Onze shutters zijn duurzaam en van uitstekende kwaliteit; wij gebruiken alleen de beste houtsoorten en materialen. De Shutters die wij leveren zijn stijlvol en passen in ieder interieur, zowel klassiek als modern, en zijn in meerdere kleuren beschikbaar. Door onze aantrekkelijke Shutters All inclusive deals hebben we dit betaalbaar gemaakt voor iedereen!

Even voorstellen

Roger Salfischberger heeft het bedrijf opgericht in 2008, daarvoor vele jaren actief voor nationale en internationale bedrijven in de lifestyle/textiel branche. Met zijn goed gevoel voor kleur en vormgeving en zijn interesse in interieur styling, heeft hij samen met een klein team van professionals “destijds” de maatwerk shutters op de Nederlandse markt geïntroduceerd met als doel shutters betaalbaar en bereikbaar te maken voor iedereen. Door de interne korte communicatielijnen, transparante bedrijfsvoering en goed advies op locatie zijn wij de nr. 1 Maatwerk Shutters Specialist in de Benelux.

Onze missie

Is om op een persoonlijke en informele wijze onze maatwerk shutters zowel nationaal als internationaal te verkopen. Wij verkopen onze shutters Zowel direct aan de consument als via bedrijven, Hotels, casino`s, recreatieparken etc. iedere situatie vraagt om een specifieke maatwerk aanpak. Wij verzorgen en ontzorgen voor onze klanten het gehele shutters traject van A t/m Z.  D.w.z. van de eerste kennismaking,het advies, het nauwkeurig inmeten, de verzorging van technische cad-tekeningen tot de vakkundige montage.


Service, wij helpen je graag

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.