Over ons

Wij zijn een jonge energieke organisatie actief op het gebied van woninginrichting, advies & design. Door onze ruime expertise, technische kennis m.b.t. onze maatwerk shutters en mede door het feit dat wij alles in eigenbeheer hebben, ontzorgen wij onze klanten en koopt u bij shuttersdiscount.nl vertrouwd en met gegarandeerde pas garantie. Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen met gevoel voor interieurstyling en design. Als u kiest voor shuttersdiscount.nl dan kiest u voor een betrouwbare leverancier ( CBW-lid ) en met een ouderwetse Oer-Hollandse prijs-stelling. Uiteraard altijd met meer dan uitstekende service.

Kom in contact

Persoonlijk advies, wij bellen u graag terug. Laat uw gegevens achter en wij proberen binnen 24 uur, op werkdagen, terug te bellen.

Ja graag, bel mij terug  Even voorstellen

  Roger Salfischberger heeft het bedrijf opgericht in 2008, daarvoor vele jaren actief voor nationale en internationale bedrijven in de lifestyle/textiel branche. Met zijn goed gevoel voor kleur en vormgeving en zijn interesse in interieur styling, heeft hij samen met een klein team van professionals “destijds” de maatwerk shutters op de Nederlandse markt geïntroduceerd met als doel shutters betaalbaar en bereikbaar te maken voor iedereen. Door de interne korte communicatielijnen, transparante bedrijfsvoering en goed advies op locatie zijn wij de nr. 1 Maatwerk Shutters Specialist in de Benelux.

  Onze missie

  Is om op een persoonlijke en informele wijze onze maatwerk shutters zowel nationaal als internationaal te verkopen. Wij verkopen onze shutters zowel direct aan de consument als via bedrijven, Hotels, casino`s, recreatieparken etc. iedere situatie vraagt om een specifieke maatwerk aanpak. Wij verzorgen en ontzorgen voor onze klanten het gehele shutters traject van A t/m Z. D.w.z. van de eerste kennismaking, het advies, het nauwkeurig inmeten, de verzorging van technische cad-tekeningen tot de vakkundige montage.

  Klant ervaringen

  Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

  Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
  ShuttersDiscount bedankt voor het leveren van jullie waanzinnige mooie kwaliteits shutters. Nu nog even wachten op de shutters voor de keukenramen en dan is alles af! Jullie monteur is echt een vakman en daar mogen jullie trots op zijn!
  • Michel Thomas
  Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
  Stuur een bericht