Shutters Almere

Project informatie

Dit project bedroeg een groot raam van 17m2, waarvan het hoogste punt 2,5m was. De Shutters zijn gemonteerd op montagelatten en T-profielen. Deze zijn bevestigd op de kozijnbalken van de raampartijen. De Shutter panelen hebben onderling allemaal dezelfde breedtes. En de draaizijdes van de panelen zijn bepaald voor het gebruiksgemak van de klant.

De dwarsverbinder heeft zelfde hoogte als de lambrisering. Dit geeft een symetrisch effect op de Shutters en de klant kan hierdoor het zonlicht reguleren. Een belangrijk detail in deze opdracht betreft de hoogte van de dwarsverbinder. Deze loopt namelijk overal gelijk door ondanks de hoogteverschillen die aanwezig zijn.

Er is bij elke positie in dit huis gebruik gemaakt van aanslaglatten en snappers, ook tramsluitingen voor decoratie zijn op elke set Shutters geplaatst.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
  • @titiashome
Wij zijn happy met de nieuwe shutters. Larry, Niek en Roger nogmaals super bedankt!
  • Silvia Gerth
Stuur een bericht