Shutters Almere

Project informatie

Dit project bedroeg een groot raam van 17m2, waarvan het hoogste punt 2,5m was. De Shutters zijn gemonteerd op montagelatten en T-profielen. Deze zijn bevestigd op de kozijnbalken van de raampartijen. De Shutter panelen hebben onderling allemaal dezelfde breedtes. En de draaizijdes van de panelen zijn bepaald voor het gebruiksgemak van de klant.

De dwarsverbinder heeft zelfde hoogte als de lambrisering. Dit geeft een symetrisch effect op de Shutters en de klant kan hierdoor het zonlicht reguleren. Een belangrijk detail in deze opdracht betreft de hoogte van de dwarsverbinder. Deze loopt namelijk overal gelijk door ondanks de hoogteverschillen die aanwezig zijn.

Er is bij elke positie in dit huis gebruik gemaakt van aanslaglatten en snappers, ook tramsluitingen voor decoratie zijn op elke set Shutters geplaatst.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

ShuttersDiscount bedankt voor het leveren van jullie waanzinnige mooie kwaliteits shutters. Nu nog even wachten op de shutters voor de keukenramen en dan is alles af! Jullie monteur is echt een vakman en daar mogen jullie trots op zijn!
  • Michel Thomas
Toppers zijn het bij ShuttersDiscount! Super vriendelijke mensen. Doen wat zij beloven. Top kwaliteit voor een redelijke prijs. Perfecte levering en montage! Bedankt Roger, Wendy en Arno
  • Merel De Klerk
  • @titiashome
Stuur een bericht