• Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Boven Leeuwen

Project informatie

Bij dit bijzondere project waren de Shutters onderdeel van de renovatie van een rijksmonument. Een oude dijks boerderij in eind 18e eeuwse stijl. De klant had een erg goede smaak en oog voor detail. De kleur van de Shutters is in quartz grijs RAL 7030 uitgevoerd. En kwam overeen met de kozijnstijlen. Een perfecte combinatie met de rest van het plaatselijke interieur.

De Shutters in de serre zijn geplaatst in de erker. Links,rechts en in het midden zijn de Shutters gemonteerd op een railsysteem. De Shutters van links sluiten aan op midden en de Shutters rechts ook op het midden. De Shutters hangen boven in de rail en in de hoeken op voet plaatjes. Aangezien het midden raam in de erker vaak gebruikt ging worden was een railsysteem over het gehele raam in de erker de beste optie.

De stal raampjes in de badkamer waren traditioneel van gegoten cement. Hierin Shutters bevestigen aan gaten,pluggen en schroeven zou te riskant geweest zijn. We hebben de Shutters met speciale lijm aan de kozijnen verlijmd en functioneren precies het zelfde als Shutters bevestigd met schroeven. Er is gebruik gemaakt van tramsluitingen als detail en aanslaglatten met snappers.

Wij verzorgen het gehele shutterstraject voor u.

Shuttersdiscount.nl, Your window to design

Service, wij helpen je graag

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.