Boven Leeuwen

Project informatie

Bij dit bijzondere project waren de Shutters onderdeel van de renovatie van een rijksmonument. Een oude dijks boerderij in eind 18e eeuwse stijl. De klant had een erg goede smaak en oog voor detail. De kleur van de Shutters is in quartz grijs RAL 7030 uitgevoerd. En kwam overeen met de kozijnstijlen. Een perfecte combinatie met de rest van het plaatselijke interieur.

De Shutters in de serre zijn geplaatst in de erker. Links,rechts en in het midden zijn de Shutters gemonteerd op een railsysteem. De Shutters van links sluiten aan op midden en de Shutters rechts ook op het midden. De Shutters hangen boven in de rail en in de hoeken op voet plaatjes. Aangezien het midden raam in de erker vaak gebruikt ging worden was een railsysteem over het gehele raam in de erker de beste optie.

De stal raampjes in de badkamer waren traditioneel van gegoten cement. Hierin Shutters bevestigen aan gaten,pluggen en schroeven zou te riskant geweest zijn. We hebben de Shutters met speciale lijm aan de kozijnen verlijmd en functioneren precies het zelfde als Shutters bevestigd met schroeven. Er is gebruik gemaakt van tramsluitingen als detail en aanslaglatten met snappers.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
Stuur een bericht