Purmerend

Project informatie

Bij dit betreffende project is rekening gehouden met symetrie en stijl. Bij een strak en design interieur zijn wit tinten vaak het mooist. Er is uiteindelijk keuze gemaakt uit een standaard fabriekskleur overeenkomend met RAL-9016. Deze kleur is verkeerswit en komt overeen met de muren en de witte design meubels.

De shutters en zijstijlen van de panelen komen exact overeen met de verticale stijlen in de ramen. De paneelaantallen en draaizijdes van de Shutters zijn gepositioneerd voor optimaal gebruiksgemak.

Bij het grote raam is gebruik gemaakt van Shutters op T-profielen. Er was ook de mogelijkheid de shutters te monteren aan een railsysteem, maar omdat de openslaande deuren van het grote raam niet vaak open gaan is er vanaf gezien.

Afwerking

Als afwerking zijn op alle ramen tramsluitingen geplaatst (de chrome haakjes ). Tevens hebben wij aanslaglatten achter de shutters geplaatst met kogelsnappers, dit zorgt ervoor dat de Shutters strak in lijn komen te hangen.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
  • Leon van Dijk
Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
  • @titiashome
Stuur een bericht