Shutters Rotterdam

Online en op TV-programma’s zie je veel modieuze trends woontrends en wij vinden het heel mooi dat de shutter hier onderdeel van is. Als fan van shutters zijn wij namelijk lang geleden zelf gestart met het bekender maken van deze gave raamdecoratie en nog steeds vinden we het raamdecoratie die je in elk interieur kunt toepassen.

Shutters op Maat woning Rotterdam

Deze mooie woning in Rotterdam heeft naast het al stijlvolle ingerichte interieur nu ook prachtige shutters op maat. De beweegbare ramen in de erker zijn nog volledig functioneel door het professionele maatwerk.

shutters rotterdam erker

Jarenlange ervaring en vakmanschap

Wij zijn een familiebedrijf wat al 12,5 jaar actief is in het plaatsen van shutters. U vindt de positieve reacties van onze klanten terug op diverse sites en kunt ook impressies en reacties zien op ons Facebook account.

In ons eerste contactmoment zullen we u een richtprijs geven, waarna we graag bij u langskomen om al uw ramen in te meten –maatwerk luistert namelijk nauw-. Onze specialisten meten alles perfect in om zodoende een topresultaat te krijgen. Hierbij wordt rekening gehouden met de functionaliteit van de ramen en gekeken naar de mogelijkheden tot montage. Zie ook ons werkproces:

 • Onze adviseur komt langs om alles op te meten;
 • Hij maakt dan direct een vrijblijvende offerte op met de totaalprijs zonder verborgen kosten;
 • Nadat deze door u als klant wordt bevestigd, stuurt onze adviseur digitale tekeningen naar u en de leverancier; bij de leverancier worden ze op maat gemaakt;
 • De leverancier verscheept deze naar ons hoofdkantoor;
 • Onze binnendienst maakt een afspraak met u om te kijken wanneer de monteurs bij u in Rotterdam langs kunnen komen;
 • De monteurs monteren de shutters en u kunt genieten van een vakkundig resultaat!

Uitgebreid shutters assortiment

Shutters passen in veel soorten interieurs en zijn door diverse kleuren en lamellenbreedtes dan ook zeer mooi in zowel stoere, hippe, strakke en landelijke stijlen. Hiernaast zijn shutters door de verschillende keuze in materiaal geschikt voor zowel de woonkamer en de slaapkamer maar ook de badkamer of keuken en zelfs de buitenzijde van de woning. In een andere woning in Rotterdam zijn bijvoorbeeld deze houten shutters geplaatst in de keuken.

houten shutters rotterdam keuken

Extra overtuiging nodig?

 • 12 1/2 jaar ervaren familiebedrijf
 • aangesloten bij het CBW, wat zorgt voor extra garantie
 • Tevreden onafhankelijke recensies van onze klanten op Trustpilot
 • Alles-inclusief-deals, 1 totaalprijs zonder verborgen kosten
 • binnen 6 tot 12 weken zijn uw shutters volledig op maat gemaakt en gemonteerd.

U wilt shutters kopen

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij hebben de beste shutters prijzen als u woonachig bent in Rotterdam-Centrum, Hoogvliet, Pernis, Waalhaven-Eemhaven, Charlois, IJsselmonde, Feijenoord, Delfshaven, Noord, Kralingen-Crooswijk, Noord, Spaanse Polder, Schieveen, Overschie of Prins Alexander. Wij helpen u graag! Ook als u ergens anders in Nederland of België woont ☺

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
 • Leon van Dijk
We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
 • Ellen & Emiel
ShuttersDiscount bedankt voor het leveren van jullie waanzinnige mooie kwaliteits shutters. Nu nog even wachten op de shutters voor de keukenramen en dan is alles af! Jullie monteur is echt een vakman en daar mogen jullie trots op zijn!
 • Michel Thomas
Stuur een bericht