• Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Shutters Amersfoort

In Amersfoort mochten we bij een woning met erg veel authentieke details een extra toevoeging monteren, onze shutters op maat. In samenspraak met onze adviseur en de wens van de klant is hierdoor een fantastisch mooi resultaat ontstaan. De glas in lood ramen in de erker komen nog compleet tot hun recht en ook het glas in lood in het zijraam is nog zichtbaar. Daarnaast is de zon die regelmatig op deze ruit staat, wel compleet te blokkeren, wat in de zomer de warmte buitenhoud.

Fijne paneelsamenstelling

Deze klant heeft gekozen voor een shutter met een fijnere paneelsamenstelling die zorgt voor een ander soort uitstraling. Dit is compleet doorgetrokken bij de ruit in de achtergevel, waardoor een mooi symmetrisch resultaat ontstaat.

Shutters kopen in Amersfoort

Bent u woonachtig in de omgeving van Amersfoort, dan kan Shuttersdiscount u voorzien van een op maat advies voor Shutters. Bijna alles in mogelijk, denkt u bijvoorbeeld aan verschillende kleurstellingen en de optie van watervaste shutters voor in de badkamer.

Wilt u meer informatie of inspiratie, bekijk dan de overige pagina’s op onze website. Bent u als een stap verder in uw oriëntatieproces, en op zoek naar een schatting van de kosten? Gebruik dan onze shutters-calculator. Door middel van onze all-inclusive-deals kunnen wij zeer voordelig op maat shutters aanbieden, inclusief inmeten en montage. U heeft achteraf geen nare verrassingen over extra kosten en kunt genieten van de mooie sfeervolle uitstraling van onze houten shutters.

Extra overtuiging nodig?

  • 12 jaar ervaren familiebedrijf
  • aangesloten bij het CBW, wat zorgt voor extra garantie
  • Tevreden recensies van onze klanten op Trustpilot
  • All-inclusive-deals, 1 totaalprijs zonder verborgen kosten
  • binnen 6 tot 12 weken uw shutters compleet op maat gemaakt en gemonteerd.

Houten Shutters op Maat

Woont u buiten Amersfoort en bent u ook geïnteresseerd in onze voordelige shutters? Geen probleem, wij leveren en monteren de shutters door heel Nederland voor dezelfde vaste prijs!
Neem telefonisch contact met ons op voor al uw vragen of het maken van een afspraak. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte kan direct via ons offerteformulier.

Wij verzorgen het gehele shutterstraject voor u.

Shuttersdiscount.nl, Your window to design

Service, wij helpen je graag

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.