Shutters Eindhoven

Zonwering is er in verschillende soorten en maten. Je hebt naast gordijnen, luxaflex of rolgordijnen ook shutters. Onze klant in Eindhoven heeft voor deze vorm van raamdecoratie gekozen omdat hij aangaf meer sfeer toe willen voegen in zijn woning en bovendien met de shutters profiteert van wat extra geluidsisolatie van de drukke weg waaraan hij woont.

De shutters die we in Eindhoven hebben geinstalleerd zijn van de Riviera maatwerk collectie. Deze bieden extra luxe en hebben een fijnere uitstraling dan de standaard shutters. Daarnaast pasten zer erg mooi in de slaapkamer van deze maisonnette (de foto’s lijken bijna nep zo mooi is het resultaat, dit in combinatie met een opgeruimde bewoner als klant).

De Riviéra Shutters in Eindhoven

De werkwijze van Shuttersdiscount.nl is als volgt:

  • Onze specialist komt langs om alles in te meten, dit is specialistisch werk aangezien veel kozijnen niet altijd recht lopen en er rekening gehouden moet worden gehouden met ramen of deuren;
  • de specialist maakt dan direct een vrijblijvende offerte op;
  • nadat u hiermee akkoord bent, maakt onze specialist digitale tekeningen van uw situatie en stuurt deze naar u en de leverancier;
  • bij de leverancier worden de shutters op maat gemaakt;
  • de leverancier verstuurd deze naar onze opslag;
  • ons team van de binnendienst maakt een afspraak met u om te plannen wanneer de monteurs langs kunnen komen;
  • de monteurs monteren de shutters en u kunt direct genieten van een vakkundig resultaat

Ook mooie shutters op maat kopen?

Wilt u net als deze klant in Eindhoven shutters kopen? Bij ons kunt u terecht voor goedkope shutters op maat. Wij kunnen deze lage totaalprijs aanbieden door onze specialisatie en jarenlange ervaring. Bekijkt u onze all-inclusive-pakketten of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of inmeet-afspraak. Vanuit Rosmalen komen we graag even bij u op de koffie.

Onze verkoopadviseur kan u voor uw situatie perfect voorlichten. Dit is voor u direct ook visueel te maken doordat onze adviseur altijd samples meeneemt van elke soort shutter. Hiermee weet u direct hoe het er bij u uit kan komen te zien!

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Toppers zijn het bij ShuttersDiscount! Super vriendelijke mensen. Doen wat zij beloven. Top kwaliteit voor een redelijke prijs. Perfecte levering en montage! Bedankt Roger, Wendy en Arno
  • Merel De Klerk
We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
  • Ellen & Emiel
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Stuur een bericht