Shutters Hilversum

Als één van de grotere plaatsen in het Gooi, is Hilversum. Een plek waar het leuk vertoeven is. Er zijn veel wijken met prachtige huizen en voor shutters is in Hilversum dan ook voldoende mogelijk. Zo ook bij de klant van onderstaande foto’s.

Voordelige Shutters op Maat

Denkt u ook aan nieuwe raambekleding? Onze houten shutters op maat zijn gunstiger van prijs dan u verwacht. Door gebruik te maken van onze alles-inclusief deals weet u van tevoren precies wat u kwijt bent. Doordat wij gespecialiseerd zijn in alleen shutters, betekent dit dat wij efficient kunnen inmeten, bouwen en installeren. Dit betekent voor u zeer scherpe shutters prijzen.

Shutters kopen in Hilversum

Woont u in of buiten Hilversum en bent u ook geïnteresseerd in onze goedkope shutters? Wij leveren en monteren de shutters door heel Nederland voor dezelfde vaste prijs!

Neem via ons contactformulier of telefonisch contact met ons op voor al uw vragen of het maken van een afspraak. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte kan direct via ons offerteformulier.

Bijna alles is mogelijk. Van verschillende hoogtes, verschillende kleuren tot en met watervaste shutters voor in de badkamer.

Extra overtuiging nodig?

• 12 1/2 jaar ervaren familiebedrijf
• aangesloten bij het CBW, wat zorgt voor extra garantie
• Tevreden onafhankelijke recensies van onze klanten op Trustpilot
• Alles-inclusief-deals, 1 totaalprijs zonder verborgen kosten
• binnen 6 tot 12 weken zijn uw shutters volledig op maat gemaakt en gemonteerd.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
Toppers zijn het bij ShuttersDiscount! Super vriendelijke mensen. Doen wat zij beloven. Top kwaliteit voor een redelijke prijs. Perfecte levering en montage! Bedankt Roger, Wendy en Arno
  • Merel De Klerk
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Stuur een bericht