• Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Shutters Oisterwijk

Project informatie

In deze prachtige verbouwde woning in Oisterwijk was men na een lange verbouwing toegekomen aan de beslissing van de zonnewering. Omdat er stijl en klasse in de uitstraling moest zitten was de keuze al snel gemaakt; shutters.

De vraag was alleen of dat overal toegepast kon worden, bijvoorbeeld in de badkamer zou het vast niet kunnen vanwege het vocht en om van de buitenzijde overal iets anders te zien voor de ramen was deze klant niet te spreken. Toch gingen ze gelukkig verder op onderzoek en kwamen bij ons terecht, waardoor we al snel uit konden leggen dat er ook shutters-varianten voor in de badkamer bestaan; kunstof shutters, ook deze worden door Shuttersdiscount aangeboden. Samen met de normale shutters vormen zij nu één geheel en is het buitenaanzicht van deze woning ondertussen prachtig geworden. Echter vonden wij deze foto nog mooier; de shutter waar het in dit huis in Oisterwijk om draaide; de badkamershutter.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van shutters in uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op, dit kan via ons telefoonnummer 073 – 850 0471of e-mailadres info@shuttersdiscount.nl. We bespreken dan graag alles met u door en komen indien u wenst vooraf bij u op locatie langs om verdere details door te spreken en uit te leggen.

Wij verzorgen het gehele shutterstraject voor u.

Shuttersdiscount.nl, Your window to design

Service, wij helpen je graag

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.