Shutters Oisterwijk

Project informatie

In deze prachtige verbouwde woning in Oisterwijk was men na een lange verbouwing toegekomen aan de beslissing van de zonnewering. Omdat er stijl en klasse in de uitstraling moest zitten was de keuze al snel gemaakt; shutters.

De vraag was alleen of dat overal toegepast kon worden, bijvoorbeeld in de badkamer zou het vast niet kunnen vanwege het vocht en om van de buitenzijde overal iets anders te zien voor de ramen was deze klant niet te spreken. Toch gingen ze gelukkig verder op onderzoek en kwamen bij ons terecht, waardoor we al snel uit konden leggen dat er ook shutters-varianten voor in de badkamer bestaan; kunstof shutters, ook deze worden door Shuttersdiscount aangeboden. Samen met de normale shutters vormen zij nu één geheel en is het buitenaanzicht van deze woning ondertussen prachtig geworden. Echter vonden wij deze foto nog mooier; de shutter waar het in dit huis in Oisterwijk om draaide; de badkamershutter.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van shutters in uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op, dit kan via ons telefoonnummer 073 – 850 0471of e-mailadres info@shuttersdiscount.nl. We bespreken dan graag alles met u door en komen indien u wenst vooraf bij u op locatie langs om verdere details door te spreken en uit te leggen.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Voor de 2e keer shutters laten plaatsen bij rogier, ook deze keer weer top werk.
Beter dan dit word het niet, echt vakwerk!
  • Denny Ark
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Stuur een bericht