Shutters Oss

Project Oss

Voor één van onze klanten in de omgeving (wij zijn zelf gevestigd in Rosmalen), mochten wij de uitdaging aangaan om shutters te plaatsen in hun prachtige woonkamer. Nadat we onze werkwijze op locatie hadden toegelicht tijdens onze gratis inmeet afspraak bij hun thuis in Oss, werd er enthousiast gereageerd op de uiteindelijke prijs en mocht er ook een shutter komen in de bij-kamer.

Te zien is dat in de woonkamer een uitgang voor het raam is die leid naar de tuin. Het lastige van het plaatsen van shutters hier is dat de raamfunctie functioneel moet blijven. Dit is op diverse manieren op te lossen maar vereist vakmanschap en inzicht in de situatie. Ook hier is dit in de praktijk gebracht bij de schuif – tuindeuren. U ziet het mooie resultaat van de shutters in Oss en wij mogen dit graag aan u tonen.

Wilt u meer inspiratie zien? Bekijk dan onze inspiratie pagina.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook, wij leveren niet alleen shutters in Oss maar in heel Nederland. Daarvoor kunt u ons op werkdagen en op zaterdag bereiken op ons telefoonnummer 073 850 0471 . U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen, we horen graag van u!

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
Voor de 2e keer shutters laten plaatsen bij rogier, ook deze keer weer top werk.
Beter dan dit word het niet, echt vakwerk!
  • Denny Ark
  • @titiashome
Stuur een bericht