Shutters Venlo

In dit prachtige net verbouwde huis bij Venlo mochten wij de finishing touch aanbrengen met onze maatwerk shutters. Regelmatig mogen wij shutters plaatsen in een woning waar net stevig verbouwd is. Tijdens de verbouwing zijn dan veel zaken aangepakt. helaas horen we nog vaak dat aan het eind van de verbouwing de portomonnee ook een eind leeg is, en toch wordt bespaard op zaken zoals zonwering. Natuurlijk kunnen wij u hier niet in adviseren maar dit voorbeeld laat wat ons betreft zien wat een verschil die laatste details toch nog kunnen maken. In dit geval zijn in Venlo die laatste details onze shutters.

Hoe ziet het traject van lege ramen tot ramen gedecoreerd met onze maatwerk shutters eruit?

  • Allereerst komt onze adviseur vrijblijvend bij u langs voor een advies. Deze specialist zal direct ook de maten inmeten van de ramen waar shutters moeten komen te hangen, en bekijken op welke manieren de shutters geplaatst kunnen worden.
  • De adviseur werkt daarna direct een vrijblijvende offerte voor u uit
  • Nadat u akkoord gaat wordt de opdracht direct naar de leverancier verzonden
  • Hier worden uw shutters exact op maat gemaakt en hoogwaardig afgewerkt
  • Daarna worden de houten shutters verzonden naar ons hoofdkantoor
  • Onze monteurs maken een afspraak met u en de houten shutters worden vakkundig bij u gemonteerd.
  • U kunt genieten van het resultaat.

Shutters Prijzen Venlo

Doordat wij onszelf alleen in shutters specialiseren en niet, zoals veel andere aanbieders ook andere vormen van zonwering aanbieden, zijn we zeer efficiënt. Hierdoor kunnen we dan ook, door middel van onze all-inclusief-deals, tegen een zeer voordelige prijs kwalitatieve shutters op maat bieden. Omdat wij een zeer ervaren familiebedrijf zijn zorgt dit dat we sneller klaar zijn, dit betekent dat u betaald voor kwaliteits shutters en niet voor een duur montageteam. Bekijk onze shutters prijzen.

Shutters kopen? Neem contact op

Bent u woonachtig in de omgeving van Venlo, Venray, Weert of Roermond en denkt u erover om shutters op maat te kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
Goedemiddag, de shutters zijn top! ? De monteur die kwam ophangen een super gozer! 100% tevreden! Groetjes Jan & Iryna
  • Jan & Iryna
Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
  • Leon van Dijk
Stuur een bericht