Shutters Waalwijk

Project informatie

Deze opdracht bestond uit het plaatsen van shutters in de ramen van een erker, in een mooie jaren dertig woning te Waalwijk. De klant heeft gekozen voor onze bestseller de budgetshutter. Ondanks haar naam die bij sommige mensen een negatieve bijklank oplevert is de budgetshutter een topper in ons assortiment. Sinds de 10 jaar dat wij shutters installeren is dit de meest verkochte variant. Deze shutter is degelijk en zeer goed afgewerkt en gaat door zijn robuustheid lang mee.

Jaren 30 woning – Plaatsing shutters in erker

De uitdaging bij jaren 30-woningen is dat de houten kozijnen vaak enigszins scheef zijn geworden. Met het blote oog zie je dit niet of nauwelijks, maar als je er een laser langs laat lopen zie je vaak verloop. Ook bij dit huis in Waalwijk was dit het geval. Door middel van het exact inmeten vooraf is dit door ons professioneel opgelost. De klant is zeer tevreden met het resultaat van de shutters in Waalwijk.

Wilt u zelf meer informatie over de mogelijkheden van shutters in uw woning? Neem dan zonder aarzelen contact op. Dit kan via ons telefoonnummer of mailadres. We bespreken dan graag alles met u door en komen indien u wenst kosteloos bij u op locatie langs om verdere details door te spreken en uit te leggen.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Goedemiddag, de shutters zijn top! ? De monteur die kwam ophangen een super gozer! 100% tevreden! Groetjes Jan & Iryna
  • Jan & Iryna
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
ShuttersDiscount bedankt voor het leveren van jullie waanzinnige mooie kwaliteits shutters. Nu nog even wachten op de shutters voor de keukenramen en dan is alles af! Jullie monteur is echt een vakman en daar mogen jullie trots op zijn!
  • Michel Thomas
Stuur een bericht