• Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Shutters Waalwijk

Project informatie

Deze opdracht bestond uit het plaatsen van shutters in de ramen van een erker, in een mooie jaren dertig woning te Waalwijk. De klant heeft gekozen voor onze bestseller de budgetshutter. Ondanks haar naam die bij sommige mensen een negatieve bijklank oplevert is de budgetshutter een topper in ons assortiment. Sinds de 10 jaar dat wij shutters installeren is dit de meest verkochte variant. Deze shutter is degelijk en zeer goed afgewerkt en gaat door zijn robuustheid lang mee.

Jaren 30 woning – Plaatsing shutters in erker

De uitdaging bij jaren 30-woningen is dat de houten kozijnen vaak enigszins scheef zijn geworden. Met het blote oog zie je dit niet of nauwelijks, maar als je er een laser langs laat lopen zie je vaak verloop. Ook bij dit huis in Waalwijk was dit het geval. Door middel van het exact inmeten vooraf is dit door ons professioneel opgelost. De klant is zeer tevreden met het resultaat van de shutters in Waalwijk.

Wilt u zelf meer informatie over de mogelijkheden van shutters in uw woning? Neem dan zonder aarzelen contact op. Dit kan via ons telefoonnummer of mailadres. We bespreken dan graag alles met u door en komen indien u wenst kosteloos bij u op locatie langs om verdere details door te spreken en uit te leggen.

Wij verzorgen het gehele shutterstraject voor u.

Shuttersdiscount.nl, Your window to design

Service, wij helpen je graag

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.