Shutters Den Bosch

U bent op zoek naar kwalitatieve shutters op maat in Den Bosch? Wilt u meer dan goede service, gratis inmeten en een uitgebreid advies? Shutters Discount is gespecialiseerd in maatwerk shutters in regio Den Bosch. Wij zijn een energieke organisatie die bestaat uit vakmensen met gevoel voor interieurstyling en design. Als u kiest voor shutters van Shutters Discount, dan kiest u voor een betrouwbare leverancier, oer-Hollandse prijzen en meer dan uitstekende service.

Waarom ShuttersDiscount

Ontdek onze prijzen

Meest gekozen shutter deals

Duurzame shutters op maat

Shutters Discount levert kwalitatieve shutters op maat. Wij hebben gegarandeerd de shutters die passen bij uw woning. Er zijn bijna geen beperkingen in maatvoering en vormgeving, omdat wij alles speciaal voor u op maat produceren. Onze shutters zijn leverbaar in alle RAL-kleuren en eventueel ook in combinatie met een zichtbare houtnerfstructuur.

shutters den bosch

Wij komen graag bij u langs in Den Bosch

Onze specialist komt graag bij u langs in Den Bosch om alles in te meten. Wij maken daarna een vrijblijvende offerte en bij akkoord laten we onze specialist digitale tekeningen maken van uw situatie. Vervolgens worden uw shutters op maat gemaakt bij onze leverancier. Daarna maakt onze monteur een afspraak met u in Den Bosch om de shutters te komen monteren.

s

Shutters service

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.
Wij helpen je graag.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.

  Veel gestelde shutters vragen

  Heb je ons nodig? We helpen je graag. Kom je er niet uit? Bel, chat of mail.

  De kosten van shutters kunnen variëren van €235 per m² tot wel max. € 500 per m². Daarbij heeft het gebruikte materiaal ook invloed op de kosten. Bij het laten monteren van shutters komen er bij veel bedrijven nog aanvullende kosten bij, het monteren van shutters kan vaak al vanaf €50 per shutter.

  Vanaf het moment van aanbetaling 12 tot 14 weken, altijd onvoorziene omstandigheden daargelaten. De productie vindt plaats buiten Europa.

  Ja. De prijzen van onze shutters zijn inclusief Cad-tekening, het inmeten en montage.

  Neem contact met ons op

  Wilt u net als andere klanten shutters in Den Bosch kopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website. Heeft u liever telefonisch contact? Ook dat kan! U kunt ons telefonisch bereiken op 073 850 04 71 of per e-mail via info@shuttersdiscount.nl.

  • Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

  Altijd de beste All-Inclusive-Deals. Kwaliteit gegarandeerd, onze shutters zijn gebruiksvriendelijk, onderhoud is gemakkelijk.