Shutters Lommel

U bent op zoek naar kwalitatieve shutters op maat in Lommel? Wilt u meer dan goede service, gratis inmeten en een uitgebreid advies? Shutters Discount is gespecialiseerd in maatwerk shutters in Lommel. Wij zijn een energieke organisatie die bestaat uit vakmensen met gevoel voor interieurstyling en design. Als u kiest voor shutters van Shutters Discount, dan kiest u voor een betrouwbare leverancier, oer-Hollandse prijzen en meer dan uitstekende service.

100% maatwerk shutters in Lommel

Shutters Discount levert kwalitatieve shutters op maat. Wij hebben gegarandeerd de raamdecoratie die passen bij uw woning. Er zijn bijna geen beperkingen in maatvoering en vormgeving, omdat wij alles speciaal voor u op maat produceren. Onze shutters zijn leverbaar in alle RAL-kleuren en eventueel ook in combinatie met een zichtbare houtnerfstructuur.

Shutters Lommel

Wij komen graag bij u langs

Onze specialist komt graag bij u langs in Lommel om alles in te meten. Wij maken daarna een vrijblijvende offerte en bij akkoord laten we onze specialist digitale tekeningen maken van uw situatie. Vervolgens worden uw shutters op maat gemaakt bij onze leverancier. Daarna maakt onze monteur een afspraak met u in Lommel om de shutters te komen monteren.

Neem contact met ons op

Wilt u net als andere klanten shutters in Lommel kopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website. Heeft u liever telefonisch contact? Ook dat kan! U kunt ons telefonisch bereiken op 073 850 04 71 of per e-mail via info@shuttersdiscount.nl.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Goedemiddag, de shutters zijn top! ? De monteur die kwam ophangen een super gozer! 100% tevreden! Groetjes Jan & Iryna
  • Jan & Iryna
Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
Stuur een bericht