Shutters Utrecht

Shutters laten plaatsen in regio Utrecht? De specialisten van Shuttersdiscount.nl komen graag bij u langs! Bent u op zoek naar kwalitatieve shutters voor uw woning of bedrijfspand in Utrecht? En wilt u meer dan een goede service en gratis inmeten? Wij helpen u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk shutters en verzorgen graag het gehele traject voor u. Als u kiest voor Shuttersdiscount.nl, dan kiest u voor een betrouwbare leverancier en meer dan uitstekende service. Heeft u vragen over plaatsen van shutters of over onze dienstverlening? Stel uw vraag en wij helpen u snel verder.

Shutters op maat in Utrecht

Shuttersdiscount.nl is gespecialiseerd in kwalitatieve shutters op maat. Wij hebben de shutters die passen bij uw woning of bedrijfspand in Utrecht tegen oer-Hollandse prijzen. U geniet al van onze Instap Shutters vanaf €235 per m2. Al onze shutters worden op maat geproduceerd, waardoor er vrijwel geen beperkingen in maatvoering en vormgeving zijn. Wilt u geen witte shutters? Wij kunnen in alle RAL-kleuren leveren en eventueel ook in combinatie met een zichtbare houtnerfstructuur.

shutters utrecht

Service van Shuttersdiscount.nl

Shuttersdiscount.nl komt graag bij u langs in regio Utrecht om in te meten. Daarna maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Bij akkoord laten we onze specialist digitale tekeningen maken van de situatie en de gewenste shutters. Vervolgens wordt uw nieuwe raamdecoratie gemaakt bij onze leverancier en maakt onze monteur een afspraak met u in Utrecht om de shutters te komen monteren. U krijgt het gehele traject een uitstekende, betrouwbare en vriendelijke service! Dat is één van onze garanties!

Inspiratie voor shutters in Utrecht

Op zoek naar inspiratie voor shutters in Utrecht? Shuttersdiscount.nl is een jong en dynamisch bedrijf met een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag. We bieden u graag inspiratie en beantwoorden graag uw vragen.

Kunnen wij helpen?

Wilt u ook genieten van shutters in Utrecht? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan op onze website. Heeft u liever telefonisch contact? Ook dat kan! U kunt ons telefonisch bereiken op 073 850 04 71 of per e-mail via info@shuttersdiscount.nl.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
Super blij met onze shutters, wat een verschil met onze gordijnen! Wat een ruimte en licht. Hadden we jaren eerder moeten doen! Dankjewel ook voor de snelle levering en de vakkundige montage. Groetjes Nienke
  • Nienke Zimmerman
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Stuur een bericht