Dafolia Management

Project: Dafolia Management
Plaats: Amsterdam

Project informatie

Een uniek pand op het museumplein in Amsterdam. Caracteristieke kozijnen en plafonds waren het geval. Op de begane grond is een vergader ruimte waar meerdere malen per dag vergaderd word. Hier zouden Shutters dus functioneel zijn aangezien de ramen op het zuiden gericht waren word het bloedheet in de zomer. De Shutters functioneren om de zon te blokkeren, maar toch licht door kunnen laten. De Shutters zijn tot halverwege gemeten. Dit omdat er een horizontaal kozijnstijl in het raam zit en daarboven een verlaagd plafond. Hierdoor konden de Shutters niet tot het hoogste punt gemonteerd worden, anders zouden ze niet kunnen openen.

De Shutters op de eerste verdieping zijn wel tot maximale hoogte gemonteerd.
De dwarsverbinder is gemeten op hetzelfde horizontale kozijnstijl in het kozijn. De lamellen boven de dwarsverbinder kunnen apart worden bediend van de lamellen onder de dwarsverbinder. Ideaal als je bureau langs het raam staat, door de lamellen op gewenste stand te kantelen kan er toch zonlicht binnenkomen terwijl het computer beeldscherm leesbaar blijft.

De Shutters op de tweede verdieping zijn gemonteerd op een railsysteem.
Om dit mogelijk te maken is er vooraf een balk gemonteerd in dezelfde kleur als de Shutters. Hieronder de rail van het railsysteem gemonteerd. De rede hiervoor was dat Shuttersdiscount en de klant het sonde vonden om de mooie authentieke kozijnlijsten achter de Shutters te laten verdwijnen. Ook de dagkant van het kozijn was niet diep genoeg.

Shutterdiscount past de bevestiging en de Shutters op maat aan van de situatie.
Er is op alle posities gebruik gemaakt van de aanlaglatten en snappers, ook de tramsluitingen zorgen voor perfecte decoratie.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
  • Leon van Dijk
Goedemiddag, de shutters zijn top! ? De monteur die kwam ophangen een super gozer! 100% tevreden! Groetjes Jan & Iryna
  • Jan & Iryna
Stuur een bericht