Oosterse geneeskunde praktijk

Project: Oosterse geneeskunde praktijk
Plaats: Griendsveen

Project informatie

Bij dit project plaatsen we Shutters in een landelijke boerderij. Het bijgebouw van deze boerderij is een geneeskundige praktijk. Elke behandelkamer heeft een raam. In het kantoor is zijn een aantal ramen waarbij de ramen zijn verdeeld in 2 panelen per raam. Een paneel naar links draaiend en een paneel naar rechts draaiend. Bij het grotere raam is kozen voor 2 panelen per zijde. Bij de opening zijn Shutters geplaatst voor een deur. Dezelfde draaizijde als de deur is aangehouden zodat klanten makkelijk in en uit kunnen lopen.

Behandelkamer 1 heeft een nieuw kozijn verdeeld in 3 vlakken. Er is voor elk raamvlak een Shutter gemonteerd waardoor symetrie van binnen en buiten perfect oogt. Het ventilatie raam in het midden van de 3 raamvlakken blijft functioneel nu de Shutters geplaatst zijn.

Behandelkamer 2 heeft een naar buitenslaande tuindeuren uit twee gedeeltes. Hier zijn de Shutters opgedeeld in vier panelen waardoor er 2 panelen per deur geplaatst worden. 2 panelen links, 2 panelen rechts. Boven nog een aantal kleine raampjes in de overige behandelkamers. Hier is gekozen voor 1 paneel per raam. Overal gebruik gemaakt van aanslaglatten en kogelsnappers. Tramsluitingen verzorgen het detail van decoratie.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

  • @titiashome
Super blij met onze shutters, wat een verschil met onze gordijnen! Wat een ruimte en licht. Hadden we jaren eerder moeten doen! Dankjewel ook voor de snelle levering en de vakkundige montage. Groetjes Nienke
  • Nienke Zimmerman
Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
Stuur een bericht