Vakantiepark Duynvallei

Project: Vakantiepark Duynvallei
Plaats:

Project informatie

Bij dit project kregen wij de gelegenheid om Shutters te plaatsen in vakantiehuisjes. De vakantiehuisjes worden verhuurt dus de Shutters moeten functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Er staan een 10 tal van hetzelfde type huisjes op dit park en daarom belangrijk dat de Shutters goed ingaan op de omgeving.

Er is gekozen voor een witte Shutter. De witte kleur staat mooi in combinatie met het bruin beige rieten dak. De Shutters zijn gemonteerd in het kozijn om montagelatten. Achter de Shutters bevinden zich de aanslaglatten met snappers voor het strakke effect als de Shutters gemonteerd worden.

Bij de naar buiten slaande deuren is gebruik gemaakt van het railsysteem. De zijstijlen van de panelen komen exact overeen met de meerdere verticale stijlen van het kozijn. Doordat de huisjes verhuurt worden zijn er extra lamellen besteld zodat als er ooit een lamel zou beschadigen deze snel vervangen kan worden.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Wij zijn happy met de nieuwe shutters. Larry, Niek en Roger nogmaals super bedankt!
  • Silvia Gerth
Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
Stuur een bericht