Vakantiepark Duynvallei

Project: Vakantiepark Duynvallei
Plaats:

Project informatie

Bij dit project kregen wij de gelegenheid om Shutters te plaatsen in vakantiehuisjes. De vakantiehuisjes worden verhuurt dus de Shutters moeten functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Er staan een 10 tal van hetzelfde type huisjes op dit park en daarom belangrijk dat de Shutters goed ingaan op de omgeving.

Er is gekozen voor een witte Shutter. De witte kleur staat mooi in combinatie met het bruin beige rieten dak. De Shutters zijn gemonteerd in het kozijn om montagelatten. Achter de Shutters bevinden zich de aanslaglatten met snappers voor het strakke effect als de Shutters gemonteerd worden.

Bij de naar buiten slaande deuren is gebruik gemaakt van het railsysteem. De zijstijlen van de panelen komen exact overeen met de meerdere verticale stijlen van het kozijn. Doordat de huisjes verhuurt worden zijn er extra lamellen besteld zodat als er ooit een lamel zou beschadigen deze snel vervangen kan worden.

  • Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Altijd de beste All-Inclusive-Deals. Kwaliteit gegarandeerd, onze shutters zijn gebruiksvriendelijk, onderhoud is gemakkelijk.