Van der Valk

Project: Van der Valk, hotels, restaurants & vergaderzalen
Plaats: Voorschoten

Project informatie

Bij ons project bij Van der Valk hotels zijn 2 soorten Shutters geadviseerd. In het restaurant gedeelte van het hotel zijn zwarte Shutters geadviseerd. Deze kleur past goed bij de styling van het interieur. Modern maar toch klassiek.

Ook is er gebruik gemaakt van een grotere lamelbreedte, 89mm lamel en clearvieuw bediening. Bij clearview worden de lamellen niet met de traditionele tilterstok bediend maar met de lamellen. De lamellen zijn aan de achterzijde met elkaar verbonden. Deze zorgt ervoor dat de Shutters minder toegankelijk lijken voor restaurantgasten.
In de hotelkamers is er gekozen voor een witte Shutter met 63mm lamel en tilter bediening voor gebruiksgemak. De witte Shutters combineren in de hotelkamers goed met de lichte en ruimtelijke uitstraling. Ze zijn goed te onderhouden en zorgen voor een sfeervolle en huislijke omgeving. Perfect voor een hotel.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

  • @titiashome
Wij zijn happy met de nieuwe shutters. Larry, Niek en Roger nogmaals super bedankt!
  • Silvia Gerth
Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
Stuur een bericht