• Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Raamshutters

GEÏNSPIREERD OP EEN MEDITERAANSE UITSTRALING MAAKT DEZE RAAMDECORATIE UW KAMER TOT EEN WAAR PARADIJS!

Raamshutters zijn horizontale ( houten ) lamellen, ze worden ook wel Louvredeuren genoemd. U gebruikt ze in de zomer als zonwering en in de winter houden ze juist de warmte binnen. Overdag zet u de raamshutters helemaal open voor zo veel mogelijk lichtinval en ’s avonds sluit u de lamellen voor meer comfort en privacy. Omdat u de lichtinval helemaal zelf kunt bepalen creëert u in elke ruimte de gewenste sfeer. Bekijk hier onze inspiratiepagina!

Voor ieder raam 

Raamshutters zijn geschikt voor vele ruimtes, inclusief de badkamer! Hiervoor gebruiken we bij Shuttersdiscount de kunstof variant. De shutters worden door ons op maat gemaakt. Extra hoge of brede ramen zijn, net zoals ramen in een speciale vorm, geen probleem. En naast wit zijn de raam shutters bij ons ook in 65 andere RAL kleuren beschikbaar.

Waarom niet zelf monteren?

Wij werken met het ‘All inclusive’ concept. Als ervaren Shuttersleverancier hebben we dit pakket opgesteld om tegen een scherpe prijs een volledige service aan te bieden. We verzorgen het inmeten, het maken van de shutters en monteren deze vakkundig bij u in. Meer weten? Leest u dan ook eens het blog artikel van onze hoofdmonteur, Nick Sholtz; Shutters Montage, een vak apart. 

Kosten

Het prijsoverzicht van onze raamshutters vindt u terug op deze pagina. Om vooraf een goede schatting te kunnen maken van de prijs voor shutters voor uw raam kunt u gebruik maken van de handige shutters rekenhulp.

Voorbeelden

Kijkt u op Onze Projecten pagina voor een aantal voorbeelden. Omdat we continue nieuwe opdrachtgevers hebben waar we de raamshutters plaatsen kunt u andere voorbeelden zien van nieuwe trotse shutters-eigenaren op onze Twitter pagina.

Bestellen

Nadat we de maten hebben opgemeten kunnen we u een vrijblijvende offerte doen toekomene de shutters gaan bestellen. Omdat we de shutters op maat bestellen, en deze met verschillende andere bestellingen van shutters meekomen ligt de levertijd tussen de 8 tot 12 weken. We houden u hier natuurlijk van op de hoogte.

Tot ziens in uw nieuwe interieur,

Team ShuttersDscount, Your Window To Design.

Wij verzorgen het gehele shutterstraject voor u.

Shuttersdiscount.nl, Your window to design

Service, wij helpen je graag

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.