shutter montage een vak apart

Door Nick Scholtz Hoofd Technische Dienst bij Shuttersdiscount.nl

Shutters een mooi en tijdloos raambekledings product, lees hier hoe wij te werk gaan.

Als u overweegt shutters aan te schaffen is het van belang dat de shutters op de juiste manier geinstalleerd worden.Dit begint op het moment dat uw ramen worden ingemeten.Er wordt door ons een duidelijk plan gemaakt over hoe de shutters bevestigd worden in het kozijn.Hierbij spelen functie en aanzicht een belangrijke rol. Wij van shuttersdiscount.nl vinden het erg belangrijk dat de ramen functioneel blijven,het openen van een kiep-kantel of  draaisysteem moeten blijven werken, daarnaast zijn de symetrische verdeling van het aantal shutter panelen bepalend voor een mooi aanzicht. Shuttersdiscount maakt daarnaast speciaal voor u technische cad-tekeningen,zodat u thuis in alle rust nogmaals van te voren kunt zien hoe onze shutters er in werkelijkheid uit gaan zien.

Shuttersdiscount heeft een uniek sluitsysteem ontwikkeld dat er voor zorgt dat de shutters strak in het kozijn komen te hangen zodat sluitnaden mooi evenwijdig zijn, ongeacht of de muren schuin of bijvoorbeeld slecht gestuckt zijn.

Shutters zijn uiteraard een gebruiksproduct, alleen door de juiste montage en solide bevestiging door onze getrainde monteurs zult u jarenlang plezier en de voordelen van ons product ervaren. Ons montage team is jong maar uiterst gedreven en optimaal opgeleid in de fabriek. Door de korte communicatie lijnen tussen inmetende verkopers en het montage team verloopt elk shutter project soepel en krijgt u shutters gemonteerd zoals shutters horen te zijn

Shuttersdiscount.nl, its easier, its better, its more value.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
Wij zijn happy met de nieuwe shutters. Larry, Niek en Roger nogmaals super bedankt!
  • Silvia Gerth
Stuur een bericht