Kan ik shutters voor buiten laten plaatsen? Dit zijn de mogelijkheden.

Wie denkt dat shutters alleen voor binnen zijn heeft het mis. Shutters zijn ook uitermate geschikt voor buiten. U kunt hierbij denken aan een tuinoverkapping of luxueuze raamluiken voor uw huis. De tuin is tegenwoordig een zeer belangrijke omgeving om samen met familie en vrienden buiten te genieten. Echter houden de weersomstandigheden hier niet altijd rekening mee. Bij Shuttersdiscount.nl geven we dan ook graag advies over de mogelijkheden van het plaatsen van shutters voor buiten.

Houten shutters voor buiten?

De standaard shutters die binnen in uw huis of andere ruimtes worden geplaatst, zijn over het algemeen niet geschikt voor buiten. De houten lamellen moeten namelijk bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Hierdoor lijkt de keuze voor hout onwaarschijnlijk, maar dat hoeft niet! Afhankelijk van het soort hout, kunnen deze wel degelijk buiten geplaatst worden. Bij Shuttersdiscount.nl gebruiken we altijd hardhout als materiaal voor de shutters die buiten geplaatst moeten worden. Wij leveren ook shutters van kunststof. Beide materialen zijn weerbestendig en geschikt voor buiten.

Shutters voor buiten

Shutters voor het raam

De meest gemaakte keuze voor shutters voor de ramen aan de buitenzijde zijn louvredeuren. Deze lijken heel erg op shutters, maar dat zijn het niet. De lamellen bij louvredeuren zijn niet te verstellen. Op het moment dat Shuttersdiscount.nl de lamellen bij uw huis buiten mag plaatsen, kunt u te allen tijde de shutters verstellen voor een optimale lichtinval. Zo houdt u de latten dicht in de zomer ter verkoeling en in de winter juist open voor enige opwarming.

Shutters als divider in de tuin

Een andere mogelijkheid om shutters te laten plaatsen in de tuin ziet u veel terug bij een serre of overkapping in de tuin. Voor het tegenhouden van de wind of voor het creëren van meer privacy wordt dan gekozen voor houten of kunststof lamellen. Hiermee krijgt u een zithoek in uw tuin die u voorziet van een moderne en strakke uitstraling dankzij onze goedkope shutters voor buiten.

Meer informatie nodig?

Bent u geïnspireerd of wilt u meer weten over het plaatsen van shutters voor buiten? Neem gerust contact met ons op! Onze experts vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden voor uw huis of andere omgeving. Wij zijn telefonisch te bereiken via 073-8500471 of per mail via info@shuttersdiscount.nl. Wij staan voor u klaar.

  • Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Altijd de beste All-Inclusive-Deals. Kwaliteit gegarandeerd, onze shutters zijn gebruiksvriendelijk, onderhoud is gemakkelijk.