Shutters Almelo

Wilt u shutters laten plaatsen in Almelo en bent u op zoek naar een specialist? Wilt u meer dan goede service, gratis inmeten en een uitgebreid advies? Shuttersdiscount.nl is gespecialiseerd in maatwerk shutters in Almelo. Wij zijn een energieke organisatie die bestaat uit vakmensen met gevoel voor interieurstyling en design. Als u kiest voor onze shutters, dan kiest u voor een betrouwbare leverancier, oer-Hollandse prijzen en meer dan uitstekende service.

Shutters op maat in Almelo

Shutters Discount levert in Almelo kwalitatieve shutters op maat. Wij hebben gegarandeerd de shutters die passen bij uw woning. Er zijn bijna geen beperkingen in maatvoering en vormgeving, omdat wij alles speciaal voor u op maat produceren. Onze shutters zijn leverbaar in alle RAL-kleuren en eventueel ook in combinatie met een zichtbare houtnerfstructuur.

Wij komen langs in Almelo

Onze specialist komt graag bij u langs in Almelo om alles in te meten. Wij maken daarna een vrijblijvende offerte en bij akkoord laten we onze specialist digitale tekeningen maken van uw situatie. Vervolgens worden uw shutters op maat gemaakt bij onze leverancier. Daarna maakt onze monteur een afspraak met u in Almelo om de shutters te komen monteren.

Neem contact met ons op

Wilt u net als andere klanten shutters in Almelo kopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website. Heeft u liever telefonisch contact? Ook dat kan! U kunt ons telefonisch bereiken op 073 850 04 71 of per e-mail via info@shuttersdiscount.nl.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Stuur een bericht