Shutters Breda

Shutters particulier project Breda

De shutters die geleverd zijn voor deze woning sluiten mooi aan bij de jaren dertig stijl waarin deze moderne nieuwbouwwoning is opgeleverd. In een moderne woning ontbreken vaak de elementen die je in echte jaren 30 woningen terugziet, zoals glas in lood en En-Suite deuren. Door houten shutters in te brengen wordt er een natuurlijk element in een huis geplaatst wat het hele huis direct extra stijl en klasse geeft. In Breda zagen de shutters er als volgt uit:

jaren 30 shutters

Het was voor onze monteurs fijn werken in dit splinternieuwe huis. Rechte kozijnen, net gestucte randen en hele goede koffie! Alles zorgde ervoor de dat shutters op maat in één dag hingen en onze klant in Breda niet alleen zijn Markiezen meer had tegen de zon, maar ook onze kwalitatieve houten shutters.

Contact

Bent u ook aan het nadenken over Shutters als zonwering, of als stijlvolle toevoeging in uw woon- of slaapkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de kosten en mogelijkheden.U kunt via ons contactformulier direct om meer informatie vragen, of indien u al meer weet, naar een vrijblijvende offerte op maat. Bellen mag natuurlijk ook, dit kan via 073 850 0471

jaren dertig shutters

Extra overtuiging nodig?

  • 12 jaar ervaren familiebedrijf
  • Aangesloten bij het CBW, wat zorgt voor extra garantie
  • Tevreden recensies van onze klanten op Trustpilot
  • All-inclusive-deals, 1 totaalprijs zonder verborgen kostenbinnen 6 tot 12 weken uw shutters compleet op maat gemaakt en gemonteerd.Vrijblijvende offerte

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Voor de 2e keer shutters laten plaatsen bij rogier, ook deze keer weer top werk.
Beter dan dit word het niet, echt vakwerk!
  • Denny Ark
Top service, goed advies vooraf en goede kwaliteit en montage! Zeer blij met mijn shutters!
  • Hélène van der Zandt
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Stuur een bericht