Shutters, decoratieve raambekleding

De bekleding van je ramen kunnen sfeerbepalend zijn. Shutters heb je in allerlei vormen / materialen en kleuren. Dankzij onze jaren langen ervaring in deze shutters branche kunnen wij met een gerust hart zeggen wat voor kwaliteit wij leveren en waar je allemaal rekening mee moet houden.

Zo zijn de maten van je ramen altijd erg belangrijk, of het schuin of recht loop e.t.c. Maar ook of het bijvoorbeeld in het kozijn is of er naast, de ruimte kan ook meetellen als aandachtspunt. Wij houden van kwaliteit en dit staan dan ook hoog op onze lijst.

Kwaliteit is immers ook waar je voor kiest als mooie raambekleding aanschaft.

Shutters voor binnen

Vrijwel alles is mogelijk met onze maatwerk shutters. Wij zijn altijd pietje precies en vinden het dan ook erg belangrijk als onze shutters binnen goed hangen.

Shutters zijn binnen vooral het meest sfeervol. Je ziet dan gelijk goed wat voor effect het heeft. Het houd het zonlicht goed tegen, maar als je privacy wilt zijn de shutters een mooie oplossing om deze binnen in je woning op te hangen.

Ook is het mogelijk om shutters te plaatsen op ramen die open kunnen. Echter komen hier wel soms wel wat aandachtspunten bij kijken, iedere woning is uniek en anders.

Maatwerk shutters

Met onze decoratieve raambekleding hebben wij dankzij de jaren heen alle kennis in huis en kunnen wij maatwerk shutters opleveren. Hierbij wordt altijd alles zeer vakkundig opgemeten door onze shutter adviseur die aan huis komt.

Meer weten over onze shutters? Neem contact op of laat je inspireren door onze inspiratie pagina.

Shutters als decoratieve raambekleding

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
Stuur een bericht