Shutters en gordijnen

Shutters kun je prima combineren met gordijnen. Dit geeft een moderne en chique uitstraling aan de ruimte. Beide soorten raambekleding kun je perfect matchen met de stijl van het interieur van je huis. Bij Shutterdiscount.nl geven wij je graag advies om meerdere raambekleding te plaatsen. Wij kijken graag mee met jouw situatie om tot de juiste keuze te komen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Houten shutters in combinatie met gordijnen

Met houten shutters en gordijnen als raamdecoratie heb je zelf controle over de privacy en lichtinval van de ruimte. Een houten jaloezie is niet bestand tegen water, daarom worden deze altijd voorzien van een krasvrije en vocht- en UV-bestendige lak. Zo kunnen de jaloezieën tegen fel zonlicht en verkleuren ze niet snel. Gecombineerd met gordijnen zijn houten shutters ideaal voor het creëren van sfeer in bepaalde ruimtes.

Shutters in de slaapkamer

Een voorbeeld van een ideale plek voor shutters is de slaapkamer. Rust, gedimd licht of volledige donkerte zijn essentieel in deze ruimte. De combinatie van shutters en gordijnen zorgt niet alleen voor bovenstaande aspecten, maar geeft ook meer sfeer in de ruimte. Wij helpen je graag met het geven van advies voor het afleveren van een sfeervolle slaapkamer met shutters als raamdecoratie.

Neem contact op met Shuttersdiscount.nl

Ben je op zoek naar shutters en wil je dit combineren met gordijnen of ander raamdecoratie? Dan helpen wij je graag verder. Langer dan een decennium ontwikkelen wij hoogwaardige, op maat gemaakte shutters voor iedere woonsituatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 850 0471 of per mail via info@shuttersdiscount.nl. Onze specialisten staan klaar voor je.

Neem contact op met Shuttersdiscount.nl

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super blij met onze shutters, wat een verschil met onze gordijnen! Wat een ruimte en licht. Hadden we jaren eerder moeten doen! Dankjewel ook voor de snelle levering en de vakkundige montage. Groetjes Nienke
  • Nienke Zimmerman
  • @titiashome
Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
Stuur een bericht