Shutters goedkoop

Bent u op zoek naar goedkope shutters die u op maat kunt aanschaffen? Dan bent u bij Shutters Discount aan het juiste adres. Bij Shutters Discount koopt u de meest uiteenlopende vormen en soorten shutters. Onze goedkope shutters op maat hebben een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Onze producten zijn namelijk allemaal van hoogwaardige kwaliteit en zeer duurzaam, waardoor u er lang van kunt genieten. Wij leveren meer dan een goede service en goedkope shutters op maat. Als u kiest voor Shuttersdiscount.nl dan kiest u voor een betrouwbare leverancier, Oer-Hollandse prijzen en absolute maatwerk. Heeft u vragen over onze goedkope shutters en wilt u direct een antwoord ontvangen? Stuur ons een Whatsapp berichtje.

Waarom ShuttersDiscount

Ontdek onze prijzen

Meest gekozen shutter deals

Waarom zijn onze shutters zo goedkoop?

Wij kunnen onze shutters op maat zo goedkoop aanbieden omdat u als consument profiteert van onze directe verkoop zonder tussenhandel of dealers. Eenvoudig gezegd kunnen wij de shutters goedkoop aanbieden doordat wij geen gebruik maken van de diensten van tussenpersonen en zo min mogelijk schakels tussen de aankoop en verkoop inzetten. De kracht van ShuttersDiscount is dat wij alles in eigen beheer uitvoeren. Zo heeft u shutters op maat voor een oer-Hollandse prijs: dit geeft u als consument het voordeel dat de shutters goedkoop zijn.

s

Shutters service

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.
Wij helpen je graag.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

  Veel gestelde shutters vragen

  Heb je ons nodig? We helpen je graag. Kom je er niet uit? Bel, chat of mail.

  Als de inmeet/advies opdracht minder is dan 5m2, rekenen wij euro € 90,00 voorrijkosten. (Boven de 5m2 rekenen wij geen kosten). Dit dient u te voldoen aan onze adviseur vooraf het inmeten/advies. Voor de hoogte van inmeet/advies opdrachten in België en de Waddeneilanden neemt u contact op met ons kantoor via telefoonnummer: 073 – 850 047 1

  Alle vermelde prijzen bij ShuttersDiscount.nl zijn incl. de btw 21% tenzij anders vermeld. Bij
  ShuttersDiscount.nl is altijd de vakkundige montage door ons eigen montageteam bij de prijs
  inbegrepen. Het inmeten en advies op locatie of bij u thuis is voor consumenten als de order groter is
  dan 5m2 kosteloos binnen Nederland. Voor uitzonderingen zie: Zijn er kosten verbonden aan een
  inmeet afspraak. Op onze prijzen pagina vindt u terug waar de collectie of de alom bekende all
  inclusive deals zijn opgebouwd.

  ShuttersDiscount.nl

  Wilt u de goedkope shutters eerst bewonderen, voordat u deze afneemt? Geen probleem, kom langs onze showroom en wij helpen u direct verder. Wij zijn gevestigd aan Siloweg 128 in Den Bosch. Bel gerust voor een afspraak naar 06 – 364 259 22. U bent van harte welkom. Bovendien kunt u gebruik maken van ons online contactformulier. Op onze inspiratiepagina en op Instagram tonen wij u veel van onze projecten.

  • Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

  Altijd de beste All-Inclusive-Deals. Kwaliteit gegarandeerd, onze shutters zijn gebruiksvriendelijk, onderhoud is gemakkelijk.