Beste shutters

Voor de beste shutters bent u van harte welkom bij Shuttersdiscount. Door onze kennis en ervaring te combineren met onze eigen kwaliteitscontrole in de fabriek, leveren wij de beste shutters op de markt. Dit doen wij tegen een betaalbare prijs, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding optimaal is.

Bij Shuttersdiscount kiest u daarom altijd voor de beste shutters, of het nu om de prijs of om de kwaliteit gaat.

De beste shutter prijs

Doordat alleen een kwaliteitsshutter ook daadwerkelijk aan uw verwachtingspatroon zal voldoen, biedt Shuttersdiscount enkel de beste shutter aan tegen de beste shutter prijs.

Als ervaren onderneming hebben wij ons tevens gespecialiseerd in maatwerk. Hierbij is het mogelijk een keuze te maken uit verschillende kleuren, lamel breedtes, type zijstijlen en scharnieren voor de shutters. Zo maken wij de beste shutters voor u, volledig op maat gemaakt, volgens uw wensen en eisen. Om te zorgen dat u jarenlang geniet van ons product bieden wij alles aan in een compleet pakket; Inmeten, shutters en montage van de shutters door ons vakkundige montageteam. Dit noemen we onze ‘All Inclusive Deals’. Dit zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt genieten en niet bang hoeft te zijn voor extra kosten achteraf.

Contact

Door een jarenlange ervaring, veel kennis en optimale vaardigheden kan Shuttersdiscount u de beste shutters bieden.

Wij vertellen u graag meer over de beste shutters die u binnen ons assortiment vindt. Wij zijn gevestigd aan de Kempenhoeven 12 in Rosmalen. U kunt onze showroom op afspraak bezoeken. Bel naar 06 – 364 259 22 voor een afspraak. Voor meer informatie of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

U bereikt ons kantoor door te bellen naar 073 – 52 13 866 of te mailen naar info@shuttersdiscount.nl. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.

Wilt u eerst nog meer inspiratie zien? Bekijk dan de inspiratiepagina op onze website! We wensen u alvast veel voorpret met het uitkiezen van uw ideale shutters!

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Wij zijn happy met de nieuwe shutters. Larry, Niek en Roger nogmaals super bedankt!
  • Silvia Gerth
Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
  • @titiashome
Stuur een bericht