• Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Cando shutters

Shuttersdiscount biedt echte maatwerk shutters aan. Ten opzichte van Cando shutters worden onze shutters tot op de millimeter exact ingemeten voor uw ramen. Onze maatwerk shutters zijn daarbij beter geprijsd dan de shutters die Cando in standaard maten via de bouwmarkten levert. Dit betekent dat u altijd profiteert van een gunstiger prijs-kwaliteitverhouding van onze shutters dan bij Cando shutters.

Kijkt u voor meer beeldmateriaal eens op onze inspiratiepagina! 

Veel voordeel ten opzichte van de Cando shutters

Zoekt u kwaliteit shutters voor een uitstekende prijs, dan koopt u shutters bij Shuttersdiscount. In tegenstelling tot Cando, rekenen wij geen voorrijkosten voor de shutters. Daarnaast brengt Cando ook inmeetkosten voor de shutters in rekening, wat wij niet doen bij onze ‘All Inclusive Deals’.

Dit betekent dat u veel voordeel kunt behalen door te kiezen voor onze shutters in plaats van de Cando shutters. Daarbij komt kijken dat wij ons enkel en alleen gespecialiseerd hebben in kwaliteit maatwerk shutters tegen een scherpe prijs.

Contact

Shuttersdiscount biedt u veel voordelen ten opzichte van de Cando shutters. Wilt u meer weten over de verschillen in kwaliteiten tussen Cando shutters en die van Shuttersdiscount? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons kantoor door te bellen naar 073 – 52 13 866 of te mailen naar info@shuttersdiscount.nl.

Wij zijn gevestigd aan de Kempenhoeven 12 in Rosmalen. U kunt onze showroom op afspraak bezoeken. Bel naar 06 – 364 259 22 voor een afspraak. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.

Wij verzorgen het gehele shutterstraject voor u.

Shuttersdiscount.nl, Your window to design

Service, wij helpen je graag

Via deze weg kunnen alle vragen over onze shutters rechtstreeks beantwoord worden door onze shutter adviseurs.
Selecteer een onderwerp en vul de velden correct in. Wij streven er naar binnen 24 uur een reactie te geven.