Shutters

SHUTTERSDISCOUNT IS GESPECIALISEERD IN MAATWERK SHUTTERS.

Voor de hoogste kwaliteit shutters

Bij ons koopt u top kwaliteit shutters tegen betaalbare prijzen. Door onze ruime ervaring in shutters bent u verzekerd van uitstekende service en koopt u zonder zorgen. Al onze medewerkers zijn een voor een enthousiaste vakmensen met gevoel voor interieurstyling en design, die u graag verder helpen. Bekijk onze website verder om te zien wat er mogelijk is, of neem direct contact met ons op. Wilt u meer inspiratie? Kijk dan eens op ons Facebook account.

Assortiment

U vindt bij Shuttersdiscount een ruim aanbod van verschillende type shutters. Natuurlijk zijn alle materialen en producten die wij aanbieden van een hoogwaardige kwaliteit en dit alles voor een scherpe prijs. Op ‘onze shutters‘ pagina vindt u een compleet overzicht van de verschillende onderdelen van de shutters en kunt u alvast een idee krijgen van de mogelijkheden.

Maatwerk

Shuttersdiscount helpt u met het ontwerpen en vormgeven van uw eigen shutters. Daarbij is er ruim keuze uit verschillende kleuren, lamel breedtes, type zijstijlen, en in scharnieren mogelijk. De vertegenwoordigers van Shuttersdiscount komen bij u vrijblijvend aan huis. Hier kunnen zij de mogelijkheden wat betreft onze maatwerk artikelen aan u laten zien door middel van samples van kleuren en producten. Samen met u zorgen zij dat u helemaal tevreden bent en een gedegen keus kunt maken.

Service

Wij als medewerkers van Shuttersdiscount helpen u graag met het op maat maken van de ideale shutters voor uw woning. We hebben jarenlange ervaring met onze artikelen en kunnen u dan ook uitstekend helpen. Naast de reguliere verkoop kunt u bij ons ook terecht als u een hotel, restaurant, kantoor of vakantiepark heeft. Wij verzorgen het gehele shuttertraject voor u, van het advies en professioneel inmeten tot de volledige montage en garantie.

Contact

Als u graag geholpen wilt worden door een professioneel team dat u kan helpen met het op maat maken van de juiste shutters, aarzel dan niet om contact met Shuttersdiscount op te nemen. U doet dit door middel van het contactformulier op de website.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
  • @titiashome
Voor de 2e keer shutters laten plaatsen bij rogier, ook deze keer weer top werk.
Beter dan dit word het niet, echt vakwerk!
  • Denny Ark
Stuur een bericht