Shutters bestellen

Als u shutters wilt bestellen, dan kunt u dit eenvoudig doen bij Shuttersdiscount, op duidelijke wijze. Wanneer u shutters wilt bestellen, komen onze adviseurs graag bij u aan huis voor een presentatie van onze producten. Dit bezoek is volledig vrijblijvend en kosteloos.

Dit heeft als voordeel dat er duidelijk word uitgelegd wat de mogelijkheden zijn in kleur, samenstelling van de luiken, scharnieren, bediening en lamelbreedtes van deshutters die u kunt bestellen.

Kom uw shutters bestellen bij Shuttersdiscount

Als u uw shutters wilt bestellen bij Shuttersdiscount, dan kunnen wij deze gratis voor u inmeten. Na het inmeten sturen wij u een gespecificeerde offerte toe welke overeenkomt met de besproken bedragen voor de shutters die u wilt bestellen. Shuttersdiscount neemt u alles uit handen. Wij verzorgen het inmeten, het advies en begeleiden u met uw bestelling. Voor een zorgeloze zekerheid nodigen wij u uit shutters bij ons te bestellen.

Contact

Wilt u shutters bestellen tegen een betaalbare prijs, maar wel de zekerheid van een hoogwaardige kwaliteit? Dan komt u uw shutters bestellen bij Shuttersdiscount, zonder zorgen. U bereikt ons kantoor door te bellen naar 073 – 52 13 866 of te mailen naar info@shuttersdiscount.nl.

Wij zijn gevestigd aan de Kempenhoeven 12 in Rosmalen. Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Bel voor een afspraak naar 06 – 364 259 22. U bent van harte welkom.

Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Toppers zijn het bij ShuttersDiscount! Super vriendelijke mensen. Doen wat zij beloven. Top kwaliteit voor een redelijke prijs. Perfecte levering en montage! Bedankt Roger, Wendy en Arno
  • Merel De Klerk
Dank voor de goede service. Super mooi geworden.
  • Peter Hoogewoning
Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
Stuur een bericht