Shutters bestellen

Als u shutters wilt bestellen, dan kunt u dit eenvoudig doen bij Shuttersdiscount, op duidelijke wijze. Wanneer u shutters wilt bestellen, komen onze adviseurs graag bij u aan huis voor een presentatie van onze producten. Dit bezoek is volledig vrijblijvend en kosteloos.

Dit heeft als voordeel dat er duidelijk word uitgelegd wat de mogelijkheden zijn in kleur, samenstelling van de luiken, scharnieren, bediening en lamelbreedtes van deshutters die u kunt bestellen.

Kom uw shutters bestellen bij Shuttersdiscount

Als u uw shutters wilt bestellen bij Shuttersdiscount, dan kunnen wij deze gratis voor u inmeten. Na het inmeten sturen wij u een gespecificeerde offerte toe welke overeenkomt met de besproken bedragen voor de shutters die u wilt bestellen. Shuttersdiscount neemt u alles uit handen. Wij verzorgen het inmeten, het advies en begeleiden u met uw bestelling. Voor een zorgeloze zekerheid nodigen wij u uit shutters bij ons te bestellen.

Contact

Wilt u shutters bestellen tegen een betaalbare prijs, maar wel de zekerheid van een hoogwaardige kwaliteit? Dan komt u uw shutters bestellen bij Shuttersdiscount, zonder zorgen. U bereikt ons kantoor door te bellen naar 073 – 52 13 866 of te mailen naar info@shuttersdiscount.nl.

Wij zijn gevestigd aan de Kempenhoeven 12 in Rosmalen. Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Bel voor een afspraak naar 06 – 364 259 22. U bent van harte welkom.

Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Top service, goed advies vooraf en goede kwaliteit en montage! Zeer blij met mijn shutters!
  • Hélène van der Zandt
We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
  • Ellen & Emiel
Super blij met onze shutters, wat een verschil met onze gordijnen! Wat een ruimte en licht. Hadden we jaren eerder moeten doen! Dankjewel ook voor de snelle levering en de vakkundige montage. Groetjes Nienke
  • Nienke Zimmerman
Stuur een bericht