Shutters gratis

Bij Shuttersdiscount zijn de shutters natuurlijk niet gratis, maar wij bieden wel gratis diensten aan. Zo kunnen wij de shutters gratis inmeten en het presenteren van al onze producten bij u op locatie, door heel Nederland.

Uiteraard kunnen wij, wanneer u interesse heeft in onze shutters, een gratis offerte voor u opstellen. Deze offerte is volledig vrijblijvend en biedt u een gespecificeerd overzicht van de kosten.

Veel diensten op het gebied van shutters zijn gratis

Shuttersdiscount.nl heeft regelmatig acties waarbij het inmeten en het monteren van de shutters gratis word aangeboden in speciale shutter package deals. Als u shutters bestelt en kiest voor zelfmontage, dan worden de shutters gratis thuisbezorgd vanaf zevenhonderdvijftig euro.

Wij staan uiteraard garant voor de hoogwaardige kwaliteit van onze shutters en de vriendelijkheid van onze gratis services.

Contact

Shuttersdiscount biedt u uitstekende shutters aan, momenteel zijn onze All Inclusive pakketten ons onderscheidende vermogen. Naast de shutters zit in deze pakketten de inmeet- en montage verrekent. U heeft dan geen onverwachte kosten meer en kunt van ons product genieten!

Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen. U bereikt ons kantoor door te bellen naar 073 – 52 13 866 of te mailen naarinfo@shuttersdiscount.nl. Wij zijn gevestigd aan de Kempenhoeven 12 in Rosmalen. U kunt onze showroom op afspraak bezoeken. Bel naar 06 – 364 259 22 voor een afspraak. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Hoi Roger, het is nog mooier dan verwacht!! Super bedankt!! ?
  • Martijn Hageweijer
Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
  • Leon van Dijk
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Stuur een bericht