Shuttersdiscount

Shuttersdiscount is een jonge, energieke organisatie bestaande uit vakmensen met gevoel voor stijl en design. Shuttersdiscount is gespecialiseerd in maatwerk shutters.

Shuttersdiscount biedt u aantrekkelijke tarieven

Doordat Shuttersdiscount alles in eigen beheer uitvoert, kunnen we maatwerk shutters tegen scherpe prijzen aanbieden. Met deze shutters creëert u in ieder interieur zowel modern als klassiek de juiste sfeer. De Shutters van Shuttersdiscount zorgen voor een metamorfose in uw interieur en dat tegen een betaalbare prijs. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een duidelijke levertijd.

Shuttersdiscount heeft een eigen montage team dat er voor zorgt dat uw shutters met grote zorg geïnstalleerd worden. Shuttersdiscount is CBW aangesloten (garantiefonds).

Contact

Shuttersdiscount heeft een mooie showroom, welke u op afspraak kunt bezoeken. Bel voor een afspraak naar 06 – 364 259 22. Shuttersdiscount is gevestigd aan de Kempenhoeven 12 in Rosmalen. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar als u meer informatie of advies wenst. U bereikt ons kantoor door te bellen naar 073 – 52 13 866 of te mailen naar info@shuttersdiscount.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.

Shuttersdiscount Your window to design!

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
  • @titiashome
Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
  • Leon van Dijk
Stuur een bericht