Shutters groot raam.

Op zoek naar shutters voor een groot raam? Elke woning is uniek en ook alle ramen hebben verschillende afmetingen, Shuttersdiscount.nl is de specialist op het gebied van shutters voor grote ramen. Heb je een raam met afwijkende afmetingen? Ook dan is het gewoon mogelijk om onze shutters te laten monteren. Een enkele voorwaarde is dat het raam vierkant of rechthoekig moet zijn. Gelukkig hebben de meeste ramen een van deze twee vormen. Onze shutters zijn de ideale oplossing voor diverse afmetingen, groot of klein. Wij maken het mogelijk met onze maatwerk shutters.

Shutters voor een groot raam? Wij maken het mogelijk!

Onze maatwerk shutters kunnen geplaatst worden bij ieder groot raam. Met onze handige prijzen calculator kun je eenvoudig je formaten ingeven en een voorlopige prijs ontvangen. Zo komt niemand voor verassingen te staan en blijven we lekker transparant. Onze vriendelijke medewerkers komen altijd eerst langs om alle ramen in te meten. Hierdoor passen onze shutters op ieder regulier raam en in ieder interieur.

De ideale shutters

Kamers met grote ramen zijn ook zeer geschikt voor onze shutters. Alle shutters kun je volledig naar wens open of dicht zetten. Met shutters benadruk je de grootte van het raam waardoor het een echte eyecatcher in de ruimte is. Kies voor onze  Black walnut shutters en je kunt dat grote raam in je huis fenomenaal aankleden met onze shutters. Je krijgt een heerlijke warme sfeer als je kiest voor onze houten panelen.

Maak kennis met onze missie

Bij Shuttersdiscount.nl willen wij alle zorgen bij onze klanten wegnemen. Dit doen wij door het gehele project zelf uit te voeren, van inmeten tot plaatsen en het geven van de juiste nazorg. Onze medewerkers houden hierbij altijd rekening met jouw wensen en behoeften. Wil je meer weten over het plaatsen van shutters voor een groot raam? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten informeren je graag verder over de diverse mogelijkheden van shutters voor jouw woning of kantoor. Je kunt ons telefonisch bereiken via 073-8500471 of per mail via info@shuttersdiscount.nl. We staan voor je klaar.

Shutters kan prima bij grote ramen

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Top service, goed advies vooraf en goede kwaliteit en montage! Zeer blij met mijn shutters!
  • Hélène van der Zandt
Toppers zijn het bij ShuttersDiscount! Super vriendelijke mensen. Doen wat zij beloven. Top kwaliteit voor een redelijke prijs. Perfecte levering en montage! Bedankt Roger, Wendy en Arno
  • Merel De Klerk
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Stuur een bericht