Shutters keuken

Wil je shutters in de keuken plaatsen? Dan ben je bij Shutterdiscount.nl aan het juiste adres. Shutters geven een tijdloze uitstraling aan iedere keuken. De keuken is een plek voor een kop thee of koffie, een goed gesprek en het bereiden van een heerlijk diner. Privacy en voldoende lichtinval zijn belangrijk in deze ruimte van je huis. Dat is de kracht van onze shutters voor in de keuken. Wij helpen je graag verder, neem vrijblijvend contact met ons op.

Shutters die passen bij je keuken

Shutters zijn er in allerlei vormen en maten. Denk aan smalle of brede lamellen, panelen, shutters met of zonder bedieningsstok, gelakt of gebeitst en voor welk materiaal kies je? Met deze brede keuze is er altijd wel geschikte decoratieve raambekleding voor in de keuken. Echter zijn niet alle blinds  geschikt om te plaatsen in deze ruimte. Bij de aanschaf moet je opletten of er water- of vetspetters op de lamellen of panelen terecht kunnen komen. Wij geven je graag advies over het plaatsen van de juiste shutters op basis van jouw woonsituatie.

Waterproof shutters

Een spetter water is geen enkel probleem voor een shutter. Maar verwacht je dat de jaloezieën regelmatig in contact komen met water? Dan raden wij aan om te kiezen voor waterproof shutters. De lamellen en panelen zijn dan gemaakt van waterbestendig materiaal, zoals ABS materiaal. Van deze kunststof wordt ook LEGO gemaakt. ABS shutters zijn niet alleen sterk, maar ook waterproof. Ideaal voor jouw keuken of badkamer.

Shutters schoonhouden

Je kunt de jaloezieën heel eenvoudig schoonmaken. Het stof dat zich nestelt op de lamellen haal je eenvoudig weg met een stofdoek of plumeau. Hardnekkige vetspetters of vuil verwijder je simpel met een vochtig doekje. Het belangrijkste om te weten is dat je geen schoonmaakmiddelen op de shutters moet gebruiken. Dit kan de lak en zijn vochtbestendigheid aantasten.

Vraag direct een offerte aan

Wil jij graag shutters in de keuken hebben? Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan. Als je op zoek bent naar meer informatie kun je ons telefonisch bereiken via 073 850 0471 of per mail via info@shuttersdiscount.nl. Onze specialisten staan klaar voor je.

Shutters in keuken

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Wij zijn erg blij er mee ? groetjes Linda & Dennis
  • Linda & Dennis
Top service, goed advies vooraf en goede kwaliteit en montage! Zeer blij met mijn shutters!
  • Hélène van der Zandt
Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Stuur een bericht