Shutters keuken

Uitgelicht onze prachtige premium maatwerk shutters in een moderne keuken. Voorzien van 89mm lamelbreedte en tilterstok in het midden en gespoten in de standaard RAL kleur 9016.

Het resultaat is fantastisch geworden, oordeel zelf maar op onze inspirerende Instagram pagina. Wilt u ook genieten van onze kwaliteit shutters? Neem dan vrijblijvend contact op via ons telefoonnummer: 073 85 00 471 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.

 

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
  • Ellen & Emiel
Top service, goed advies vooraf en goede kwaliteit en montage! Zeer blij met mijn shutters!
  • Hélène van der Zandt
Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
Stuur een bericht