Shutters kopen

Tegenwoordig gaan niet veel meer mensen naar de bouwmarkt om shutters te kopen omdat online vergelijken eenvoudiger en sneller gaat. U zit thuis in uw comfortabele stoel of rustig aan de eetkamertafel en kunt zo goed onderbouwd een keuze maken. Maar vergis u niet, shutters kopen is niet iets wat u met drie klikken moet regelen. De prijs- en kwaliteitsverschillen zijn groot en het is dan ook goed om te weten waar deze verschillen op gebaseerd zijn.

Shutters kopen doet u in de basis voor uw privacy en om zon of kou buiten te houden, maar laten we eerlijk zijn; dat kan met een goedkoop rolgordijn net zo goed. Echter ook in Nederland wordt de bijzondere sfeer die deze prachtig afgewerkte luiken van hout creëren steeds meer ontdekt. Shutters geven een huis een elegante stijl, het hout geeft een huis ‘meer warmte’ en er kunnen verschillende lichtinvallen worden gecreëerd.

Voorbeelden bekijken?

U kunt op onze site verder kijken onder het kopje ‘inspiratie’ om diverse voorbeelden te bekijken van shutters die wij geplaatst hebben, ook op ons Facebook en Twitter account zijn mooie foto’s te bewonderen, die bovendien regelmatig worden aangevuld door nieuwe tevreden klanten die hun shutters hebben gekocht bij Shutterdiscount. U ziet hier foto’s van klanten die de shutters in hun huis hebben en deze graag aan u willen laten zien!

Terug naar ons verhaal; we begonnen in de eerste alinea met de waarschuwing dat u shutters niet zomaar moet kopen, dit omdat er nogal wat prijs- en kwaliteitsverschillen zijn in de diverse aanbieders. Verschillen die u op de website vaak niet snel kunt ontdekken. Wij nodigen u dan ook graag uit rond te kijken op andere websites om een goedkopere totaaloplossing te vinden. Dat betekent dat de zelfde kwaliteit shutters worden ingemeten bij u thuis, op maat worden gemaakt en uiteindelijk bij u gemonteerd tegen een van te voren afgesproken prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat u op deze manier geen gelijke prijs-kwaliteitsverhouding zult vinden voor deze totaalcombinatie naast die van ons!

Onze werkwijze

Als u overweegt shutters te kopen is het voor een goede uitstraling en levensduur van belang dat de shutters op de juiste manier worden gemonteerd. Dit begint al op het moment dat uw ramen worden ingemeten.

Er wordt door onze vakmensen een duidelijk plan uitgewerkt over hoe de shutters bevestigd worden aan het kozijn. Hierbij spelen functie en aanzicht een belangrijke rol. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de ramen functioneel blijven, het openen van een kiep-, kantel- of draaisysteem moet blijven werken. Daarnaast zijn de symetrische onderverdeling van het aantal shutter panelen bepalend voor een mooi aanzicht.

Waar moet ik op letten bij het kopen van shutters?

  • De prijs
  • De kwaliteit
  • Het materiaal
  • De service van het bedrijf

Prijzen shutters bestellen

Kijk op onze prijzen pagina om te zien wat u kwijt bent als u shutters bij ons wilt kopen. Mocht u vragen hebben dan helpen we u graag verder, van advies tot hulp bij het aanvragen van een offerte. U kunt dit doen via de e-mail of als u dat prettig vindt via het telefoonnummer 073- 52 22 240 .

Als u kiest voor Shuttersdiscount.nl dan kiest u voor een betrouwbare leverancier (CBW-lid) en voor uitstekende service, wij doen graag nog net dat stapje extra voor u !

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
Bedankt Rogier, super blij met de Shutters.
  • Leon van Dijk
Voor de 2e keer shutters laten plaatsen bij rogier, ook deze keer weer top werk.
Beter dan dit word het niet, echt vakwerk!
  • Denny Ark
Stuur een bericht