Shutters levertijden

Na akkoord opdrachtbevestiging en ontvangst van de 50% aanbetaling wordt je order met de grootste zorg in de productie-run opgenomen. De levering is altijd onvoorziene omstandigheden daargelaten.

  • Shutters levertijd circa 12 t/m 14 weken.
  • Shutters afwijkende kleuren ( o.a. Zwart of kleuren buiten de standaard kleuren collectie of speciale vormen circa 14 t/m 16 weken.

Let op: De levertijd van shutters is op dit moment langer door verstoringen in de transportketen een gevolg van de COVID-19 pandemie. Vraag bij uw order/bestelling altijd naar de huidige levertijd situatie.

Shuttersdiscount heeft oog voor duurzaamheid en kiest daarom voor de meest milieuvriendelijke transporten voor onze maatwerk shutters.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Vorige week zijn mijn Shutters geplaatst, ze zijn prachtig en de service is ook helemaal top!!
De monteur ging niet naar huis voordat ze helemaal goed hingen!
Weer een super tevreden klant! Complimenten voor jullie!
  • Colette de Rooij
We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
  • Ellen & Emiel
Onze badkamer is nu helemaal af met shutters van Shutters Discount! Top!
  • Peter van de Velde
Stuur een bericht