Shutters levertijden

Na akkoord opdrachtbevestiging en ontvangst van de 50% aanbetaling wordt je order met de grootste zorg in de productie-run opgenomen. De levering is altijd onvoorziene omstandigheden daargelaten.

  • Shutters levertijd circa 12 t/m 14 weken.
  • Shutters afwijkende kleuren ( o.a. Zwart of kleuren buiten de standaard kleuren collectie of speciale vormen circa 14 t/m 16 weken.

Let op: De levertijd van shutters is op dit moment langer door verstoringen in de transportketen een gevolg van de COVID-19 pandemie. Vraag bij uw order/bestelling altijd naar de huidige levertijd situatie.

Shuttersdiscount heeft oog voor duurzaamheid en kiest daarom voor de meest milieuvriendelijke transporten voor onze maatwerk shutters.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Super bedankt voor het plaatsen van de shutters! We zijn er heel erg blij mee. Alles is zo mooi en goed gemonteerd en het contact met jullie is ook heel goed verlopen. Aardige groet, Cora Lukas
  • Cora Lukas
ShuttersDiscount bedankt voor het leveren van jullie waanzinnige mooie kwaliteits shutters. Nu nog even wachten op de shutters voor de keukenramen en dan is alles af! Jullie monteur is echt een vakman en daar mogen jullie trots op zijn!
  • Michel Thomas
We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
  • Ellen & Emiel
Stuur een bericht