Shutters Maastricht

Kwalitatieve shutters op maat in Maastricht koopt u gemakkelijk en direct bij Shuttersdiscount.nl. Wij leveren meer dan goede service, meten alles gratis in en zullen u van uitgebreid advies voorzien. Shuttersdiscount.nl is gespecialiseerd in maatwerk shutters in de regio Maastricht en verder. Wij zijn een energieke organisatie die bestaat uit vakmensen met gevoel voor interieurstyling en design. Als u kiest voor shutters van Shuttersdiscount.nl, dan kiest u voor een betrouwbare leverancier, oer-Hollandse prijzen en meer dan uitstekende service. Heeft u vragen over onze maatwerk shutters in Maastricht en wilt u direct een antwoord ontvangen? Stuur ons een Whatsapp berichtje. Wij reageren altijd snel en helpen u graag verder!

Maatwerk shutters in Maastricht

Shuttersdiscount.nl levert kwalitatieve shutters op maat, waardoor er bijna geen beperkingen zijn in maatvoering en vormgeving. Hierdoor passen de shutters altijd bij uw woning in Maastricht en zult u direct genieten van het eindresultaat. De shutters zijn leverbaar in verschillende RAL-kleuren en wij bieden u de mogelijkheid om voor een zichtbare houtnerfstructuur te kiezen. Bent u benieuwd naar ons eerdere werk? Bekijk ons werk en laat u inspireren!

Shutters Maastricht

Meetafspraak inplannen?

Onze specialist komt graag bij u langs om alles gratis in te meten. Bij akkoord van de offerte wordt er een digitale tekening gemaakt om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat. Ook hier zullen onze specialisten u voorzien van deskundig advies om uw keuze gemakkelijker te maken. De shutters worden direct op maat gemaakt en zullen door een gespecialiseerd monteur bij u in Maastricht gemonteerd worden.

Neem contact met ons op

Vraag direct een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor maatwerk shutters in uw woning in Maastricht. Voor vragen of advies kunt u contact met ons op willen nemen via info@shuttersdiscount.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 073 850 40 71. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen wij u altijd van een passend antwoord voorzien. Onze specialisten staan voor u klaar.

Klant ervaringen

Bent u niet zeker of Shuttersdiscount de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Shuttersdiscout.nl ervaringen, reviews en beoordelingen. Meer beoordelingen vindt u op Facebook of Instagram.

Voor de 2e keer shutters laten plaatsen bij rogier, ook deze keer weer top werk.
Beter dan dit word het niet, echt vakwerk!
  • Denny Ark
We hebben al veel mensen in huis gehad voor van alles en nog wat.. stucen, schilderen, de tuin en noem maar op.. en het was altijd wat... en dit was gewoon echt geweldig!!!! Zoals het hoort!! Emiel vind de kwaliteit echt geweldig!
  • Ellen & Emiel
Wij zijn happy met de nieuwe shutters. Larry, Niek en Roger nogmaals super bedankt!
  • Silvia Gerth
Stuur een bericht