Shutters of houten jaloezieën kopen?

Deze vraag krijgen wij vaak van geïnteresseerden, kennissen of zelfs van bestaande klanten. Shutters en jaloezieën hebben veel gelijkenissen maar zijn per definitie niet hetzelfde. Shutters zijn ‘luiken’ en hebben verstelbare lamellen. De luiken klap je horizontaal open. Jaloezieën hebben óók verstelbare lamellen, echter hangen deze lamellen aan koorden en kun je de lamellen via de koorden omhoog brengen of omlaag halen. Deze jaloezieën worden ook wel luxaflex genoemd.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën haal je door middel van een koord omlaag of omhoog. Deze jaloezieën bewegen dan ook verticaal. Jaloezieën worden normaliter gezien als object om de doorkijk in je raam te minimaliseren. Er zijn diverse soorten jaloezieën te koop, denk aan jaloezieën van PVC, aluminium en bamboe. Tegenwoordig zijn vooral de jaloezieën van bamboe erg populair. Een lamel van bamboe is minder dik dan die van hout en het is een relatief licht product. Dit brengt tevens een nadeel met zich mee: de duurzaamheid. Wil je een oplossing voor de lange termijn dan raden we aan om altijd voor shutters te kiezen.

Houten shutters

Shutters zijn gemaakt van hout en de shutters van Shuttersdiscount.nl zijn gemaakt van het meest hoogwaardige hout dat er beschikbaar is voor shutters. Op deze manier garanderen wij altijd de beste kwaliteit en dit doen we voor de laagste prijs. De klant is bij ons dus altijd winnaar. Een shutter beweegt meestal horizontaal in tegenstelling tot jaloezieën. Een van de voordelen hiervan is dat shutters ook echt aanwezig zijn in het interieur en daadwerkelijk iets toevoegen aan een ruimte zoals: gezelligheid, ambiance, uitstraling en warmte. Shutters dragen bij aan de sfeer in een ruimte en zijn daarom dé ideale oplossing voor ieder huis. Wil je meer dynamiek en sfeer creëren in een ruimte die lastig op te fleuren is? Dan zijn shutters echt een mooie toevoeging. Wij geven onze klanten graag veel keuze, er is daarom een zeer divers en ruim assortiment shutters beschikbaar bij ons. Heb je vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

  • Gratis vrijblijvende inmeetafspraak *
  • De goedkoopste maatwerk specialist
  • All Inclusive Shutter Deals

Altijd de beste All-Inclusive-Deals. Kwaliteit gegarandeerd, onze shutters zijn gebruiksvriendelijk, onderhoud is gemakkelijk.